Hasan Kartal: 'Muric Satılırsa, Sözleşmemizde Yazılan Rakamı Alacağız'

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Fenerbahçe’nin başarılı golcüsü Vedat Muriç’i göndermesi durumunda, kontratındaki "sonraki satıştan pay" rakamını isteyeceklerini belirtti.

03.09.2020-13:28 - (Son Güncelleme: 03.09.2020-13:25) Hasan Kartal: 'Muric Satılırsa, Sözleşmemizde Yazılan Rakamı Alacağız'

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, AA muhabirine verdiği demeçte, geride kalan sezonun başında Fenerbahçe’ye gönderdikleri Vedat Muriç’in yurtdışına muhtemel transferi durumunda, kendilerinin de pay alacağını yineledi.

Muriç’in iyi bir oyuncu olduğundan bahseden Kartal, "Fenerbahçe oyuncuyu satarsa, kağıt üzerinde bizim hakkımız yazıyor. Vedat sonuçta Fenerbahçe’nin oyuncusu, satışına müdahil olmamız söz konusu değil. Muric satılırsa, sözleşmemizde yazılan rakamı alacağız." ifadelerini kullandı.

'BAŞARILI OLACAĞIZ'

Hasan Kartal, Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe’yle mücadele edeceklerini söyleyerek, teknik adam Stjepan Tomas yönetiminde iyi bir sezon geçireceklerine inandığını kaydetti.

İlk önce Erzurum’da, sonra da Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde olan Topuk Yaylası’nda kamp yaptıklarını aktaran Kartal, cümlelerine şu şekilde devam etti:

"Yarın Trabzonspor’la son hazırlık maçımız olacak. Sonra da Fenerbahçe’nin şehrimize gelişini bekleyeceğiz. İnşallah o maça iyi bir şekilde çıkacağız. İlk maçlarda takımların gücü pek belli olmuyor. Yavaş yavaş form tutuluyor. Hangi takımın hocası maça iyi hazırlandıysa, o takım başarılı oluyor. İnşallah hocamız takımımızı iyi hazırlayacak. Stjepan Tomas’tan memnunuz. Onun yönetim anlayışını beğeniyoruz. Kendisi çok pozitif bir adam. Biz bu sene hocamızla başarılı olacağımızı düşünüyoruz."

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi sebebiyle ligin ilk haftasındaki Fenerbahçe karşılaşmasında seyirci olmayacağını hatırlatan Kartal, "Taraftarın olması bir güzellik katıyor. İnşallah yüzde 30 kapasiteyle başladığımız zaman, daha iyi bir futbol seyrederiz diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal