Hasan Arat'tan taraftara transfer müjdesi: Beşiktaş'ın eski yıldızı takıma geri dönüyor

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat, ocak ayı için kolları sıvadı. Siyah Beyazlılar'ın yeni başkanı, ilk olarak takımın eski yıldızı için girişimlerini arttırdı. İşte detaylar...

06.12.2023-11:39 - (Son Güncelleme: 06.12.2023-15:20) Hasan Arat'tan taraftara transfer müjdesi: Beşiktaş'ın eski yıldızı takıma geri dönüyor

Ahmet Nur Çebi’nin yerine Beşiktaş’ın yeni başkanı seçilen Hasan Arat, seçim öncesi Suudi Arabistan’a gidip Anderson Talisca’nın kulübü Al Nassr’la Futbolcu transferlerinde iki kulübün birbirlerine öncelik sağlaması konusunda prensip anlaşmasına varmıştı. 

İlk hedef Talisca

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; ocak ayı için kolları sıvayan Arat’ın, önlerinde yaklaşık 1 aylık zaman olması sebebiyle ilk atağını Anderson Talisca için yapacağı bildirildi. Devre arasındaki Transfer döneminin hareketli geçmesi beklenen Arabistan’da kulüplerin, yine yüz milyonlarca Euro’luk anlaşmalara imza atması bekleniyor. 

Şenol Güneş döneminde gelmemişti

Beşiktaş’ın önceki başkanı Ahmet Nur Çebi de Talisca için girişimde bulunmuş ancak Al Nassr’dan olumsuz geri dönüş almıştı. Beşiktaş’a ilk olarak 2016-2017 yılında takıma katılan Brezilyalı, 2017-2018 sezonunun sonunda takımdan ayrılmıştı. Beşiktaşlıların gönlünde taht kuran Talisca, 80 maçta 37 gol ve 14 asistlik performans göstermişti.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal