Harry ve Meghan, Prenses Kate Middleton için iyi dilek mesajı yayımladı!

Galler Prensesi Kate Middleton dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu ve kendisine kanser teşhisi konulduğunu dolayısıyla sağlık ekibi tarafından önleyici kemoterapinin uygulanması üzerine bir süredir görüntü verememesinin sebebini açıkladı. Bunun üzerine Sussex Dükü ve Düşesi Prens Harry ve Meghan Markle, Prenses Kate’ye ‘‘Huzur içinde sağlığına kavuşmasını diliyoruz’’ açıklamasında bulundular.

23.03.2024-10:19 - (Son Güncelleme: 23.03.2024-16:49) Harry ve Meghan, Prenses Kate Middleton için iyi dilek mesajı yayımladı!

Prens Harry, bir gerekçe olarak eşi Meghan’ın annesi prenses Diana ile aynı kaderi yaşamaması için, Ocak 2020'de Kraliyet'teki görevlerinden çekilerek daha bağımsız bir hayat yaşamak ve İngiliz medyasından uzaklaşmak için ABD'ye yerleştiklerini açıklamışlardı.

İyi dilek mesajı yayımladılar!

Dün Prenses Kate Middleton’un açıklamasından sonra kısa bir açıklama geldi. Prens Harry ve Meghan, Kate ve ailesinin ‘‘Özel olarak ve huzur içinde sağlığına kavuşmasını diliyoruz’’ yönünde geçmiş olsun mesajı yayınladılar. 

Galler Prensesi Kate Middleton kanser olduğunu açıkladı!

Harry ve Meghan, Prenses Kate Middleton için iyi dilek mesajı yayımladı!

Video mesajında günlük kıyafetle göründü veren prenses Kate, kot pantolonlu ve kazaklı bir şekilde açıklama yaptı. Ocak ayındaki karın ameliyatının başarılı geçtiğini ve ilk etapta durumunun kanserli olmadığının düşünüldüğünü söyledi. Daha sonra yapılan testlerde kanser bulunduğunun ortaya çıktığını belirtti.  'İyi olduğunu' ve 'giderek güçlendiğini' aktaran Kate, "Sağlık ekibim bu nedenle önleyici kemoterapi görmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım. Bu elbette büyük bir şok yarattı. William ve ben bunu genç ailemizin iyiliği için özel olarak ele almak ve yönetmek adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz’’ ifadesine yer verdi.

Harry ve Meghan, Prenses Kate Middleton için iyi dilek mesajı yayımladı!

‘‘Çocuklarıma anlatmak zaman aldı’’

En son görüntü verdiği Aralık ayından sonra ilk kez kamera karşısına geçen Prenses, tedavisine başlayabilmek için geçirdiği büyük ameliyattan sonra iyileşmesinin zaman aldığını söyleyerek şu ifadelere yer verdi: ‘‘Fakat en önemlisi, (çocukları) George, Charlotte ve Louis'e her şeyi onlara uygun şekilde açıklamak ve iyi olacağıma dair onları rahatlatmak zamanımızı aldı. Onlara da söylediğim gibi; iyiyim ve iyileşmeme yardımcı olacak şeylere odaklanarak her geçen gün zihnimde, bedenimde ve ruhumda daha da güçleniyorum.’’


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal