Harry Potter dizi mi oluyor? Harry Potter dizisi ne zaman çıkacak, hangi kanalda olacak? Harry Potter hayranlarını sevindiren haber

Sinema tarihinin en başarılı film serileri arasında yer alan Harry Potter serisinin dizi olacağı iddiaları dünya genelindeki Harry Potter hayranlarını sevinçten çılgına çevirdi. Peki Harry Potter dizi mi oluyor? Harry Potter dizisi ne zaman çıkacak, hangi kanalda olacak? İşte detaylar...

04.04.2023-18:05 - (Son Güncelleme: 04.04.2023-18:05)

Dünya genelinde milyonlarca hayran kitlesine sahip olan ve tarihin en başarılı film serilerinden birisi olarak kabul edilen Harry Potter’ın dizi olacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Yazar J.K. Rowling’in kaleme aldığı kitaplardan sinemaya uyarlanan ve başrollerinde Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’un yer aldığı Harry Potter filmlerinin başarısının ardından dizi versiyonu hakkında pek çok soru işareti oluştu. Peki Harry Potter dizi mi oluyor? Harry Potter dizisi ne zaman çıkacak, hangi kanalda olacak?

Harry Potter dizi mi oluyor?

Yaklaşık 12 yıl önce yayınlanan Harry Potter ve Ölüm Yadirgarları Bölüm 2 filmiyle, yıllar süren serüvenini noktalayan Harry Potter, bu kez dizi formatıysa seyirci karşısına çıkacak. Film serisinin yapımcısı Warner Bros., Harry Potter dizisini yayınlayacak kanalı da belirledi. Dizinin senaryosunun kurgu işlemleri tamamlanır tamamlanmaz çekimleri hızla başlayacak.

Harry Potter Dizi

Harry Potter dizisi ne zaman çıkacak, hangi kanalda olacak?

Harry Potter dizisinin HBO Max platformunda yayınlanacağı açıklandı. Bilindiği üzere, kitaplardan uyarlanan filmlerde bazı detaylar göz ardı edilmişti ve kaynak materyallerde yer alan pek çok unsuru seyircilere sunulamamıştı. Yakında HBO Max’de yayınlanacak olan Harry Potter dizisi, kısaltılan olaylar, karakterler ve diğer unsurları içereceği için büyülü dünyaya farklı bir bakış açısı sunacak.

Harry Potter dizisinin ne zaman çıkacağı konusunda resmi bir duyuru yapılmadı.

Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen bilgisayar oyunu Hogwarts Legacy oyununu çok beğenen Harry Potter hayranları, serinin dizisinin ne zaman çıkacağı konusunda heyecanlı bir bekleyişe geçti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal