01.09.2022-08:48 (Son Güncelleme:03.05.2023-17:11)


1

Hapis yatmış ünlüler kim?

Hapis yatmış ünlüler kim?

Magazin dünyasında gördüğünüzde çok şaşıracağınız ünlü isimler bir zamanlar hapis yatmış. Kimi ünlü ismin suçu yokken haksız yere hapis yatmış kimisi de işlediği suçtan dolayı...



2

Seren Serengil

Seren Serengil

Bir magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil, sosyal medya hesabı üzerinden Uçankuş TV Yönetim Kurulu Başkanı Can Tanrıyar için, "Kemerle insan döven zorba ve şiddet yanlısı tımarhanelik" ifadelerini kullanmıştı. Tanrıyar’ın şikayeti sonrası ünlü şarkıcı hakkında 'hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya, Can Tanrıyar ve Seren Serengil katılmadı. Tarafları avukatlarının temsil ettiği duruşmada esasa ilişkin mütalaa açıklandı. Davanın savcı Serengil’in, Manyak" ve "Tımarhanelik" sözlerinin ifade özgürlüğü sınırlarını aştığını belirtti. Suçun yasal unsurlarının oluştuğunu belirten duruşma savcısı, sanık Seren Serengil’in 'hakaret' suçundan 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti.



3

Gülşen hakkında mahkemeden yeni karar!

Gülşen hakkında mahkemeden yeni karar!

Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Gülşen ev hapsi şartıyla serbest bırakılmıştı. Bugün duruşması görülen Gülşen'in 10 ay hapis cezası almasına karar verildi.



4

Esra Ceyhan kardeşler

Esra Ceyhan kardeşler

Çocuk i.tismarı suçundan cezaevinde olan "Ciciş Kardeşler" lakaplı Esra Ersoy'un evine baskın düzenleyen polisler, Ceyda Ersoy'un odasında rulo şekline getirilmiş para buldu. Pencerenin açık olmasından şüphelenen polis aşağıda ise kutu içerisinde bir miktar yasaklı madde ele geçirdi. Ersoy, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.



5

Halil Sezai

Halil Sezai

Mynet.com’da yer alan habere göre; Geçtiğimiz senelerde komşusu ile kavga eden ve mahkemelik olan Halil Sezai hakkında karar verildi. Ünlü şarkıcı 4 ay 25 gün hapis cezası aldı.



6

Oğuzhan Uğur hakkında yakalama kararı

Oğuzhan Uğur hakkında yakalama kararı

Ünlü fenomen Oğuzhan Uğur, yaptığı siyasi içerikli videolar ile sık sık gündeme geliyordu. Başarılı fenomen hakkında yapılan suç duyurusu sonrasında yakalama kararı ile aranmaya başladı. Uğur hakkında karar çıktığı sırada yolculuk yaptığı ve hakkında çıkan kararı öğrendikten sonra karakola gitti belirtildi. Ünlü fenomen daha sonra fotoğraf paylaşarak açıklama yaptı. Uğur hakkında neden yakalam kararı istendiği ise henüz bilinmiyor.



7

Murda

Murda

Şarkılarında uyuşturucuya özendirmek suçundan gözaltına alınan Murda, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



8

Sarallar suç örgütüne üye olduğu düşünülen ünlüler

Sarallar suç örgütüne üye olduğu düşünülen ünlüler

İstanbul başta olmak üzere polis ekipleri 13 ilde Sarallar suç örgütüne yönelik operasyon yaptı. 119 kişinin gözaltına alındığı operasyonda Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin gibi isimlerin de karakola çağırıldığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr