Happiest Season film konusu ve oyuncuları

Happiest Season film izleyiciler tarafından beğeni topladı. Peki Happiest Season filminin konusu ne? Filmin süresi kaç saat? Happiest Season filmini Full HD, Türkçe dublaj, Alt yazı seçeneği ile izleyebilirsiniz. İşte detaylar...

26.06.2022-16:23 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-16:23) Happiest Season film konusu ve oyuncuları

Happiest Season filmi içinde komedi barındıran bir filmdir. Romantik Komedi film tutkunları Happiest Season filmini keyifle izleyebilirler.Happiest Season filminin oyuncuları kim? Filmin yönetmeni kim? Happiest Season filmine dair detayları haberimizde sizler için derledik.

Happiest Season film Hakkında

Happiest Season 2020 yapımı olan film Netflix filmdir. Romantik komedi kategorisinde sevilen filmler arasında yer alır. Yönetmeni Clea Duvall'dır. Happiest Season filminin başrol oyuncu kadrosunu ise Kristen Stewart, Mackenzie Davis, Mary Steenburgen, Victor Garber'dir. Film 1 saat 42 dakika sürmektedir. İzlenme puanı ise 6,7'dir.

Happiest Season film konusu

Harper ve Abby lezbiyen bir çifttir. Harper'in ailesinden ayrı yaşar, Abby ise ailesini kaybetmiştir. Abby aile bireylerini kaybettiği günden beri kutlamalardan pek hoşlanmaz. Fakat Harper Abby'ye süpriz yapar ve yılbaşı gecesi Abby'i ailesiylee tanıştırır ve kutlama düzenler. Fakat ailenin kızlarının lezbiyen olduğundan haberi yoktur. Abby ise kızlarının en yakın arkadaşı olarak tanırlar. Abby olduğu ortamdan pek mutlu değildir. Çünkü Harper'in eskiden ilişki yaşadığı iki kişide aynı masadadır.

Happiest Season film oyuncuları kimdir?

Kristen Stewart – Abby

Mackenzie Davis – Harper

Mary Steenburgen – Tipper

Victor Garber – Ted

Alison Brie – Sloane

Mary Holland – Jane

Dan Levy – John (as Daniel Levy)

Burl Moseley – Eric

Aubrey Plaza – Riley

Sarayu Blue – Carolyn McCoy

Jake McDorman – Connor

Ana Gasteyer – Harry Levin

Caroline Harris – Kelly

Jenny Gulley – Ashley

Dominique Allen Lawson – Levi

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal