Hangi yollarda çalışma var, Bolu Tüneli açık mı? Arefe günü kapalı olan yollar

Bayram için şehirlerarası yolculuk yapmaya hazırlanan vatandaşlar, kapalı olan kara yollarını araştırmaya başladı. Peki, hangi yollarda çalışma var? Bolu tüneli açık mı? Detayları sizler için araştırdık...

08.07.2022-15:42 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-17:37) Hangi yollarda çalışma var, Bolu Tüneli açık mı?  Arefe günü kapalı olan yollar

Bayramı şehir dışında geçirmek için yola çıkmaya hazırlananlar kara yollarında çalışma olan yerleri araştırıyor. Peki, hangi yollar açık? Nerelerde çalışma var? İşte detaylar...

Kara yolları yol durumu bülteni yayımlandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bülteninde, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Gemlik Serbest Bölge-Çağlayan kavşakları 10-12. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmasından dolayı İstanbul yönü emniyet şeridiyle trafiğe kapatılmıştır.

Karasu-Sakarya yolunun 12-14. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmalarından dolayı Karasu yönü ulaşımı kapatıldı. Yol akışı Sakarya istikametinden 2 yönlü devam ediyor.

Silifke-Erdemli-Mersin yolunun 51-53. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmalarından dolayı ulaşım kontrollü olarak yapılıyor. Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 51-52. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeni ile ulaşım servis yolundan ilerliyor.

Torbalı-Kemalpaşa yolunun 15-17. kilometrelerinde, İzmir-Aydın Otoyolu'nun köprülü kavşak yapım çalışmalarından dolayı ulaşım servis yolundan yapılıyor.

 kara yolları

Ankara-Konya ayrımı-Bala-Kaman yolunun 32-36. kilometrelerindeki yapım çalışmalarından dolayı Ankara-Bala istikameti trafiğe kapandı. Ulaşım diğer istikamet üzerinden 2 yönlü olarak devam ediyor.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24. kilometrelerindeki heyelan ıslah çalışmalarından dolayı ulaşım kontrollü şekilde ilerliyor. İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 7-17. kilometrelerinde ulaşım heyelandan dolayı kontrollü sağlanıyor.

Sivas-Ulaş yolunun 1-2. kilometrelerindeki yatay sondaj çalışmasından dolayı Kayseri istikametinde ulaşım tek şerit üzerinden ilerliyor. Bingöl-Genç yolunun 0-43. kilometrelerindeki yapım çalışmalarından dolayı ulaşım kontrollü ilerliyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal