Hangi Vücut Tipine Sahipsiniz?

Herkesin kendisine özgü bir tarzı vardır. Kendi tarzınızı anlamak ve oluşturmak için öncelikle vücut tipinizi belirlemeniz gerekiyor. Peki, vücut tipi nasıl belirlenir? Detaylar haberimizde…

14.03.2020-14:09 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-13:56) Hangi Vücut Tipine Sahipsiniz?

Tarzınızı belirlemeye vücut tipinizi tanımlayarak başlayabilirsiniz. Vücut tipiniz ne giyeceğinizi belirlemez fakat ne tür kıyafetlerin sizi iyi göstereceğini bilmenizi sağlar. Vücut tipleri ise şu şekilde sıralanabilir;

VÜCUT TİPİNİZİ TANIYIN

Kum saati vücut: Bu vücut formu omuz ve kalça genişliği orantısının eşitliği ile bel bölgesinin ince olmasını temel alır.

Atletik vücut: Bu vücut şeklinde omuzlar oldukça geniştir. Omuzdan aşağıya doğru bel ve kalçanın daha dar şekilde olması durumudur.

Düz vücut: Omuz, bel ve kalça aynı hizada birbirlerini takip eder. Bel oyuntuları bulunmaz. Uzun boya ve ince bir fiziğe sahiptirler.

Armut vücut: Omuzlardan kalçaya doğru dar olduğu, ince bir beli takip eden kalçalarda belirgin bir şekilde genişleyen, üst bacakların geniş olduğu vücut şeklidir.

Elma vücut: Göğüs bölgesine takiben karın bölgesi geniştir, genel kilo dağılımı en çok burada yani üst bedenin orta kısmında toplanır. Bu vücut şekline sahip insanlar genellikle ince bacaklara sahip olurlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal