26.06.2021-15:54 (Son Güncelleme:26.06.2021-17:34)


1

Cem Yılmaz

Cem Yılmaz

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Kovid-19 aşısı yaptırmaya giden ilk ünlü isimler arasında yer aldı. Yılmaz, Biontech aşısı yaptırdığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak, ’Aşımızı olduk. Herkes olsun. Benim toplu aşı oldu biraz ama olsun. Sağlık personeline can feda’ mesajını takipçileri ile paylaştı.



2

Hazer Ergüçlü

Hazer Ergüçlü

Genç yetenek denilince akla ilk gelen isimlerin başında Hazer Ergüçlü yer alıyor. En son rol aldığı Alev Alev dişindeki performansıyla kendine bir kez daha hayran bırakan Ergüçlü, Biontech aşısı yaptıran ünlü isimlerden.



3

Rıza Kocaoğlu

Rıza Kocaoğlu

Çukur dizisinde başarılı bir sezon geçiren ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, salgınla mücadelede tercihini Biontech aşısından yana kullandı.



4

Merve Özbey

Merve Özbey

Doğumdan sonra sahnelere bir süre ara veren pop müziğin sevilen isimlerinden Merve Özbey, Biontech aşısı yaptırdığı anları ‘Şükür aşı olabildim. Bunca zamandır canla başla çalışan sağlık personelimize ve Fahrettin Koca’ya çok teşekkürler. Sistem çok iyi ilerliyor, dilerim bekleyen herkes bir an önce aşıya kavuşur.’ Notuyla paylaştı.



5

Ezgi Mola

Ezgi Mola

Masumlar Apartmanı dizisinin yıldızlarından Ezgi Mola, koronavirüsle mücadelede başından beri titizlikle davranarak takipçilerine örnek olan isimlerden biri. Mola, Kovid-19 aşısını Biontec’den yana kullandı. Mola, aşı yaptırdığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.



6

Merve Dizdar

Merve Dizdar

Son dönemlerin performansı ile en çok beğeniyi toplayan oyuncularından Merve Dizdar, Kovid-19 aşısında tercihini Biontech’den yana kullandı.



7

Yalın

Yalın

Pandemi döneminde evden verdiği Pazar günü konserleriyle, takipçilerine eğlenceli dakikalar yatan Yalın, koronavirüs salgınıyla mücadelede aşı tercihini Biontech’ten yana kullandı.



8

Gülşen

Gülşen

Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Gülşen, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın aşı olabilecek meslek grupları açıklaması ardından, Biontech aşısını yaptırdı. Güleşn, ’Devlet aşı gruplandırmasıyla müzisyen kimliğimin bana sunduğu imkânlar çerçevesinde bugün aşımı oldum. Darısı tüm çalışma arkadaşlarımızın, tüm halkımızın ve aslında bütün dünyanın başına. Umarım ışık görünmüştür ve bu zor günler artık bitmek üzeredir’ paylaşımında bulundu.



9

Bengü

Bengü

İkinci bebeğine hamile olan pop müziğin bir diğer güzel isimlerinden Bengü, ‘Gebelerin aşılanması çok önemli. 3’üncü ay bittikten sonra aşı yaptırabilirsiniz’ diyerek salgınla mücadele Biontech aşısını tercih etti.



10

Hüsnü Şenlendirici

Hüsnü Şenlendirici

Türkiye’nin ünlü klarnet virtüözlerinden bir olan Hüsnü Şenlendirici, hiç vakit kaybetmeyerek salgına karşı mücadelede Biontech aşısını yaptırdı. Sağlık çalışanlarına teşekkür eden sanatçı, herkesi aşı konusunda duyarlı olmaya davet etti.



11

Ayça Bingöl

Ayça Bingöl

Yer aldığı her projede adından hayranlıkla söz ettiren Ayça Bingöl, koronavirüsle mücadelede aşı tercihini Biontech’ten yana kullandı.



12

Enis Arıkan

Enis Arıkan

Son dönemlerde rol aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren Enis Arıkan, koronaviirüs salgını mücadelesine Biontech aşısı ile katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr