04.07.2020-15:00 (Son Güncelleme:07.05.2022-16:05)


1

KOÇ

KOÇ

İlk burç olmasından dolayı koç burcu liderlik özelliğini fazlasıyla taşır. Aynı zamanda yalnızlıkla başı belada olan burçtur. Liderlik özelliğini taşıdıklarından dolayı yalnız olmaktan çok da hoşlanmadıklarını söyleyebiliriz. Eğer bu isteklerini zaman zaman geriye atabilirlerse belki yalnızlıktan kurtulabilirler.



2

BOĞA

BOĞA

Oldukça sabit bir yapıda olan boğalarına sinirlerine dokunmadığınız sürece sorun yaşamazsınız. Fazla öfkeli olmadıkları zamanlarda çevrelerinde oldukça fazla insan görebilirsiniz. Fakat boğa burcunun yalnız kalmasının nedeni inatları, öfkeleri ve sabit fikirleri olmalarıdır. İnsanları sürekli ikna etme çabaları çevrelerindeki insanların bir süre sonra uzaklaşmasına neden olur. Aslında yalnız kalmak onlar için bir problem değildir. aksine bundan hoşlanırlar.



3

İKİZLER

İKİZLER

İkizler burcu aşırı sosyal olmalarından dolayı çok nadir yalnız olan bir burçtur. eğer ikizler yalnızsa bilmelisiniz ki onlar yalnız kalmak istemiştir. Bu burç çok tatlı dilli ve hoş sohbeti olduğu için istediği zaman konuşamayacağı bir kişi bile yoktur. Dolayısıyla ikizler kendi kafasını dinlemek isterse kendini yalnızlaştırır.



4

YENGEÇ

YENGEÇ

Yengeçler eğer yalnız kalıyorlarsa iletişim kurdukları insanları yanlış yerlerde konumlandıryordur. Genel olarak hep bir şeyleri veren tarap olarak görünselerde çoğu zaman muhtaçtırlar. Dolayısıyla muhtaçlığın getirisi olan etkenler insanlara ağır gelerek çekilmez bir dert haline dönüşebilir. Bu da ilişkilerde zorluk yaratır. Yengeç burcu ne zaman insanları ağlama duvarı olarak görmeyi bırakırsa o zaman çevrelerinin kalabalık olduğunu fark edeceklerdir.



5

ASLAN

ASLAN

Aslan burcunu yalnız görüyorsanız onu yalnız bırakmanız gerektiğini bilmeniz gerekir. Kendilerini iyi tanıdıkları için ne zaman yalnız kalacaklarına ve ne zaman birine ihtiyaçları olduğunu iyi bilirler. Özellikle aslan burcu acı çekiyorsa, hayatında bazı şeyleri düzene sokmaya çalışıyordur. Bu durumda kesinlikle yalnız kalmaları gerekir.



6

BAŞAK

BAŞAK

Hayatı kendine zindan etmekten keyif alan bir burçtur başak burcu. Yalnızlık onlar için bir stres kaynağıdır ve stres ile yaşamaktan da keyif alırlar. Hatta bu durumu değiştirmek için de bir şey yapmazlar.



7

TERAZİ

TERAZİ

Çatışmalardan hiç hoşlanmayan terazi burcu bir sorun yaşanacağını anladıkları an bu durumun içinde olmak istemediklerinden dolayı bulundukları yerden uzaklaşırlar. Hatta çevrelerindeki kişilerin bu duruma ne kadar bozulduğunu bile fark etmezler. Bazen ilişkilerde tartışmanın dönem noktası olabileceğini unutmamak gerekir.



8

AKREP

AKREP

Oldukça içine kapanık olan akrep burcu için yalnızlık bir ihtiyaçtır. Yalnız olmayı istedikleri zaman sosyal hayattan kendilerini çekerler. Fakat ardından muhteşem bir enerji ile geriye dönmeyi başarırlar.



9

YAY

YAY

Yay burcu için yalnızlık bir tercihtir. Bağımsızlıklarına oldukça düşkün oldukları için canları nasıl isterse o şekilde hareket ederler. Aslında yeni insanlar ile tanışmayı severler. Dolayısıyla fazla sıkı dostluklar ve sıradan ilişkiler yaşamaktan mutlu olmazlar.



10

OĞLAN

OĞLAN

Aşırı iş kolik olan oğlak burcunun yalnızlığın nedeni de budur. 24 saat boyunca çalışsalar sesleri çıkmaz. Aksine bu durum onları mutlu eder. Devamlı işten konuştukları için de çevrelerindeki insanların uzaklaşmasına neden olurlar.



11

KOVA

KOVA

Kovalar çevrelerindeki insanlarla hemen iletişim kurmak istemezler. Hatalara ve haksızlığa asla tahammül etmezler. Bu yüzden de sık sık yalnız kalırlar. Sıradan arkadaşlık yerine dost olmayı tercih ederler. Dost olmak için de onları tanımaları gerekir. Kova burcunun çevresinde bulunan insanların düşünceleri onlar için oldukça önemlidir.



12

BALIK

BALIK

Balık burcu sosyalleşme konusunda fazlasıyla başarılıdır. Bu yüzden onları yalnız görmek mümkün değildir. Balık burcunun etrafı her ne kadar kalabalık olsa da o kalabalık içinde yalnızlığı yaşar. Hayal dünyaları çok güçlü olduğundan sıradan insanların onların akıllarında olan biteni anlamaları zordur. Bu nedenle de yalnız kalırlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR