Hande Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hande Fırat evli mi, neden gündemde? Hande Fırat hayatı ve biyografisi

Gündeme sık sık gelen isimlerden birisi olan Hande Fırat’ın meslektaşı Ahmet Hakan ile Millet İttifakı açıklaması sırasındaki sözleri sosyal medyada gündem oldu. Bu durum Hande Fırat hakkındaki araştırmaları artırdı. Peki Hande Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hande Fırat evli mi, neden gündemde? İşte Hande Fırat hayatı ve biyografisi...

07.03.2023-17:21 - (Son Güncelleme: 07.03.2023-17:21) Hande Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hande Fırat evli mi, neden gündemde? Hande Fırat hayatı ve biyografisi

İktidara yakınlığı ile bilinen gazetecilerden birisi olan Hande Fırat’ın Millet İttifakı’nın açıklaması sırasında Ahmet Hakan ile girdiği diyalog sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Bu gelişme üzerine Hande Fırat’ın hayatı ve kariyeri konusundaki araştırmalar bir anda yoğunlaştı. Peki Hande Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hande Fırat evli mi, neden gündemde?

Hande Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Gazeteci Hande Fırat, 10 Eylül 1974 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Lise eğitimini Tevfik Fikret Lisesi’nde tamamlayan Fırat, daha sonra Ankara Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü'nü tamamladı. 

Fırat, lisans eğitimini devam ettirdiği esnada Kanal D, NTV ve BRT'de görev alarak staj yapmıştır. 1999 yılının Kasım ayında CNN Türk'te başbakanlık muhabiri olarak çalışmaya başlamıştır. 2011 yılında CNN Türk'ün, 2014 yılında ise Kanal D'nin Ankara temsilcisi olmuştur.

Hande Fırat

İngilizce ve Fransızca dillerini iyi derecede bilen Hande Fırat, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Hande Fırat evli mi?

2017 yılında iş insanı Murat Özvardar ile evlenen Hande Fırat’ın bu evlilikten bir çocuğu bulunmaktadır. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal