Hande Erçel ve Kerem Bürsin Tartıştı mı?

Aşk yaşadıkları yönündeki haberlerle sık sık gündeme gelen Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında ortaya atılan iddia şaşkınlık yarattı. Her fırsatta çok iyi anlaştıklarını dile getiren Erçel ile Bürsin’in arası açıldığı iddia edildi.

05.02.2021-08:48 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-08:48) Hande Erçel ve Kerem Bürsin Tartıştı mı?

Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü üstlenen Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in sette kavga ettiği ve bu nedenle çekimlerin yarıda kesildiği ileri sürüldü.

Aşk yaşadıkları yönünde iddialarla gündemden düşmeyen Hande Erçel ile Kerem Bürsin cephesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Araları açıldığı için sette kavga eden Hande Erçel ile Kerem Bürsin yüzünden Sen Çal Kapımı ekimleri yarıda kesildiği belirtildi. Öte yandan Hande Erçel’in boynunu incittiği için birkaç gün izin istediği aktarıldı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; yapım şirketi ise çekimlere ara verilmesini Hande Erçel’in boyun rahatsızlığına bağlamış.

Kerem Bürsin, verdiği bir röportajda Hande Erçel ile aşk yaşadığını yalanlayarak ‘Hande müthiş bir insan. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum’ ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal