Hande Erçel sevgilisi Kaan Yıldırım arasında neler oluyor? Güzel oyuncunun aldatıldığı iddia edildi işte detaylar

Ekranların aranan yüzü olan güzel oyuncu Hande Erçel, kısa bir süre önce kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım’la aşk yaşamaya başladı. Ancak ortaya atılan ihanet iddiası kafaları karıştırdı. İşte detaylar…

07.06.2022-09:28 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-09:28)

Murat Dalkılıç ile evliliğe giden ilişkilerini sonlandıran Hande Erçel, aradığı aşkı Kaan Yıldırım’da bulmuştu. Marmaris’e tatile giden ünlü çift hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Kaan Yıldırım, Hande Erçel’i aldattı mı? 

Hande ve Kaan arasında neler oluyor?

En son Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile kamera karşısına geçen, daha sonrasında ise aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel, dizisinin final yapması sonrası Kerem Bürsin’le de ilişkilerini sonlandırmıştı. Adı birkaç iş insanı ile anılan Erçel, son olarak meslektaşı Kaan Yıldırım ile yurt dışı tatiline gitmiş, ikilinin görüntüleri basına sızmıştı. Her şey yolunda diye açıklama yapan çift, ilişkilerini kabul etmişti. 

Geçtiğimiz günlerde bir davette magazin muhabirlerinin sorularını cevaplayan Hande Erçel’in, Kaan Yıldırım hakkında sorulara kaçamak cevaplar vermesi dikkat çekmişti. Aralarında sorun mu var? Söylentileri kulaktan kulağa gezerken, Kaan Yıldırım’ın daha önce adı aşk dedikodularına karışmış Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden fotoğraf atması kafaları karıştırdı. 

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım ayrıldı mı?

Aldatma iddiaları var

Daha öncede aralarında aşk haberleri çıkan Kaan Yıldırım ve Tuğçe Açıkgöz, aile dostu olduklarını söyleyerek haberleri yalanlamıştı. Ancak Kaan Yıldırım’ın çapkınlık geçmişinin sosyal medyada tekrardan gündem olması sonrası, Yıldırım’ın güzel oyuncu Hande Erçel’i aldatmış olduğu iddialarını kuvvetlendirdi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal