Hande Erçel ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı? İhanet iddialarının ardından merak konusu oldu

Hem Türkiye’de hem de dünyada en çok konuşulan kadın ünlüler arasında yer alan Hande Erçel, Instagram’da da en çok takipçisi olan Türk kadın oyuncudur. Aşk hayatı ile gündemden düşmeyen güzel oyuncu Kerem Bürsin’in ardından Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açtı. Kaan Yıldırım’ın daha önce adı aşk iddialarına karışan Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden paylaşım yapması ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

08.06.2022-13:27 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-13:27) Hande Erçel ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı? İhanet iddialarının ardından merak konusu oldu

Kerem Hande aşkı çok konuşulurken ayrılıkları da uzun bir süre konuşuldu. Güzel oyuncu Hande Erçel, gönlünü Kaan Yıldırım'a kaptırırken çift bir süre birlikteliklerini gizledi. Birlikte gittikleri gizli tatilden fotoğraflar sızdırılınca ikilin aşkı kanıtlandı. Magazin gündeminde en çok yer alan isim olan Hande Erçel’in aldatıldı iddiası da gündeme bomba gibi düştü. Kaan Yıldırım’ın bir süre önce adı aşk iddialarına karıştığı Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden paylaşım yapması ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

Hande Erçel ayrıldı mı?

Her yaptığı ile çok konuşulan Hande Erçel, aşk hayatında da oldukça hareketli. Kerem Bürsin’in ardından Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan güzel oyuncu birlikteliklerini bir süre gözden uzakta yaşamak istediler.Ancak birliktelikleri gittikleri tatilde sızdırılan fotoğraflarla gün yüzüne çıktı.

Hande Erçel

Yurt dışında el ele görüntülenen ikili Londra tatilinin ardında Marmaris'te aşk tatili yaptılar. İkili arasındaki aşk iddiaları hakkında konuşmaların ardı arkası kesilmezken bu kez de ayrıldıkları söylendi.

Kaan Yıldırım’ın yaptığı bir paylaşım ayrılık iddialarını güçlendirdi

Kaan Yıldırım

Daha önce adı aşk iddialarına karışan Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden paylaşımda bulunan Yıldırım ayrılık iddialarını güçlendirdi. Birçok kişi "Hande Erçel'den ayrıldı" derken eski bir aile dostu olan Açıkgöz ile tekrardan birlikte olduğu söylendi.

Çapkın yakışıklının Hande Erçel’i aldattığı da sosyal medya da çok konuşuldu. Çiftten henüz bir açıklama gelmezken ayrılık iddialarının doğru olup olmadığı bilinmiyor.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal