Hamilelikte Erkek Bebek Belirtileri

Hamilelikte erkek bebek belirtileri: Halk arasında sürüp gelen geleneklere göre cinsi erkek olan bebeklerin sağ tarafta hissedildiği söylenmektedir. Anne adaylarının ise bebeğin üstüne yatmamak için sol taraflarına doğru yatmaktadır.

03.07.2020-14:42 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-14:41) Hamilelikte Erkek Bebek Belirtileri

Anne adayları bu süreçte birçok zorluğu atlatmaktadır. Mide bulantısı, baş dönmesi, şişkinlik, yorgunluk gibi sorunlar görülmektedir. Bu tarz sorunların erkek bebeklerde hissedilmediği yönünde söylentiler mevcuttur. Hamilelikte erkek bebek belirtileri: Erkek bebeğe gebe olan kadınlar daha sorunsuz bir hamilelik geçirmektedir. Yeme ve içme konusunda değişiklikler görülmekle beraber tatlıdan ziyade tuzlu yiyeceklere karbonhidratlı yiyeceklerden proteine yönelme görülmektedir. Kız bebeklerde görülen sakinlik, yerini erkek bebeklerde sinir ve sert tavırlara bırakmaktadır. Aynı zamanda fiziksel olarak göğüslerde tek taraflı büyüme, ellerin kurumaya başlaması, göğüslerde kararma, saçlarda hızlı bir şekilde uzaması gibi belirtiler erkek bebeğin sinyallerini vermektedir. Bebeği tahmin etme sürecinde karnın yuvarlak değil sivri bir şekilde büyümesi, bebeğin çok fazla tekmelemeyip sakinliğini koruması cinsin erkek olduğunu işaret etmektedir. Genel olarak hamile kadınlarda aldıkları kilonun bedenin her yerinden olduğunu görürüz. Bu durum daha çok kız bebeklerde görülmektedir. Erkek bebeğe hamile ise vücudun tümünden değil sadece karnından aldığı görülmektedir. Nabız değerlerinin düşmeye başlaması, ellerde ve ayaklarda üşüme ortaya çıkan belirtilerden birkaçıdır.

Erkek Olduğunu Anlama Ritüelleri

Hamilelikte erkek bebek belirtileri: Gebe olan kadın bebeğin cinsini anlamak adına geçmişten günümüze gelen oyunlara başvurur. Yüzüğe ip bağlanarak anne karnının üstünde gezdirilir. İleri geri hareket ettirilerek ortaya çıkan sonuca bakılır. Eğer yüzük karnın etrafında yuvarlak daireler çizerek sallanıyorsa bebek kızdır. Ama doğrudan ileri geri hareketleri yapıyorsa bebeğin erkek olduğu düşünülür. Hamile kadınlar bu süreçte birçok rüya görmektedir. Rüyalar konusunda ters orantının önemine dikkat çekilerek uykudayken kız görülüyorsa erkek bebek düşünülmelidir. Erkek görülüyorsa kız bebek söylenir. Çok fazla duygusallık yaşanması erkekten ziyade kız bebeğin yolda olduğunu gösterir. Aynı zamanda anne adaylarının yüzünde görülen sivrilik ve uzunluk erkek bebeğin geldiğini ifade eder. Sivilceli ve yuvarlak hatlı bir yüze sahipseniz kızı işaret etmektedir. En çok uygulanan karbonat testinde tabağa birkaç kaşık karbonat koyulur. Sonrasında üzerine kendi idrarınızı koyarak ertesi gün çıkan sonuçlara bakmalısınız. Oluşan karışımda yükselmeler ve kabarmalar görülmesi erkek bebeğin, sakinlik ise kızı göstermesi dikkat çekicidir. Sarımsakla yapılan testte ise anne adayının sarımsak yemesi istenir. Sarımsaktan sonra üzerinde koku kalıyorsa erkek, kalmıyorsa kız demektir. Anahtarla yapılan uygulamada gebe adayın çevresindeki insanlar anahtar almasını ister. Bu anahtarı tutuş şekline göre karar verilir. Anahtarı yuvarlak kısmından tutması erkeği işaret eder. Bebeğin anne karnındaki duruşuna göre karar verilmektedir. Bebek aşağıda duruyorsa erkek, üst tarafta duruyorsa kız olduğu düşünülür. Maya Takvimi ile birlikte tek ve çift sayılara göre cinsiyet belli edilir. Ancak bu belirti ve oyunların hiçbir bilimselliği bulunmamaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal