25.08.2021-12:35 (Son Güncelleme:28.10.2021-13:59)


1

Aşı olduğu fotoğrafı Instagram hesabının hikaye kısmından yayınlayan Korel, kendisinin de aşı konusunda tereddütte olduğunu ama yine de aşı olduğunu söyledi.



2

Korel şunları yazdı. ‘Açık konuşacağım… Aşı olmak için doğumu bekliyordum. Riskleri konuştuğumuzda sahada çalışmadığım ve ilk günden bugüne çok izole yaşadığım için dayanacaktım’ dedi.



3

‘HİÇ BİTMEYEN BİR KAYGI…’

‘HİÇ BİTMEYEN BİR KAYGI…’

Virüs sebebiyle yaşadıklarını da şu sözlerle özetledi; ‘ Han’ı doğurup, eve geldikten sonra pandemi başlaması, yalnız bir bebek büyütmek, tam rahatladık derken vakaların en yüksek olduğu zamanda sürpriz bir şekilde tekrar hamile olduğumu öğrenmem ve yine büyük korkularla oldukça dikkatli bir şekilde yaşamak, hiç bitmeyen bir kaygı… ‘



4

Gebe olduğu için daha büyük bir kaygı yaşadığını aktaran Korel; ‘ Gerçek anlamda evden hiç çıkmadan geçen bir lohusalık ve tekrar gebelik. Çok yoruldum. Yoğun bakımdaki gebeler, şu an virüsün 3 katı daha yüksek bulaşıyor olması psikolojimi bitirdi.’ sözlerini aktardı.



5

‘BU SABAH AŞIMI OLDUM’

‘BU SABAH AŞIMI OLDUM’

Korel; ‘Ama en en önemlisi yüz yüze eğitim olacağını ve okulların açılacağını öğrendiğim gün karar verdim. Bu sabah aşımı oldum. 30. Haftayım. Bu süreçten en çık etkilenenler, okul sürecindeki çocuklar oldu.’ şeklinde sözlerine devam etti.



6

‘ÇOCUKLARIMIZ İÇİN’

‘ÇOCUKLARIMIZ İÇİN’

En çok etkilenenlerin çocuklar olduğunu ifade eden Korel; ‘Unutmayın, bu hastalığı çocuklar değil biz bulaştırıyoruz. Ve onlar bizim yüzümüzden 1,5 yıldır evdeler. Öğretmenler, veliler lütfen ama lütfen aşınızı olun. Bu yavruların hayatlarından yeterince çaldık. Buna hakkımız yok. Ben en başta çocuklarımız için bu aşıyı oldum. Doktorunuzla konuşun ve birlikte karar verin.’ dedi.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr