21.09.2022-01:24 (Son Güncelleme:20.03.2023-14:47)


1

Tutuksuz yargılanmak için yaptı

Tutuksuz yargılanmak için yaptı

Her şeyi tutuksuz yargılanmak için yaptığı iddia edilen FETÖ sanığı kadının ilk duruşmadan bir hafta önce adliyeye gelerek, sanık yakını gibi FETÖ duruşmalarına girip kendi duruşmasından önce bilgi topladığı ortaya çıktı.



2

Rümeysa T. duruşmada kendisiyle ilgili itirafta bulunarak, tutuksuz yargılanmak istedi.



3

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yapılan incelemelerde örgüt ile bağlantılı oldukları tespit edilen ve haklarında dava açılan karı koca Metin T. ile Rümeysa T. duruşmasında ilginç bir detay yaşandı.



4

FETÖ'den içeri giren eişinin duruşmasına gizlice katılan kadın, fark edilince ortaya öyle bir yalan attı ki.



5

FETÖ davalarına katılarak bilgi sızdırmaya çalışan örgüt üyesi kadın, yakalanınca öyle bir şey yaptı ki, duyanlar kualaklarına inanamadı.



6

Yakayı ele veren kadın, mahkemeye çıkarıldı. Tutuksuz yargılanmak için hamile olduğunu iddia eden kadın, herkesi şaşırttı.



7

Kocası Metin T. 2 yıla yakın bir süredir firari olan Rümeysa T. duruşmaya hamile olarak katıldı. Bebeğin kimden olduğunu soran mahkeme başkanına ise ‘Bebeğim kocam Metin’den, bir gece ansızın geldi’ cevabını verdi. Duruşmanın ardından koca Metin T. Bursa polisi tarafından yakalanırken Rümeysa T. ise kayıplara karıştı. Rümeysa T. hakim karşısına çıkmadan önce yaklaşık 1 hafta boyunca her gün Bursa Adliyesi’ne gelerek 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen FETÖ davalarına sanık yakını gibi katılarak, davaların nasıl ilerlediği ile ilgili fikir sahibi oldu. Bir haftalık alıştırmanın sonrasında kendi duruşması için adliyeye gelen Rümeysa T. duruşmada hamile olduğunu söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR