Hamile Kadın Yangından İple Kurtarıldı!

Yangında mahsur kalan hamile kadın, ip yardımıyla kurtarıldı. Mahallenin yüreğini ağzına getiren olay, saniye saniye kameraya yansıdı.

19.12.2019-15:34 - (Son Güncelleme: 19.12.2019-15:54)

Gaziosmanpaşa'da meydana gelen bir yanının içinde mahsur kalan hamile kadın, üst dairelerden komşuları tarafından uzatılan bir ip yardımı ile kurtarıldı.
Olay yeri görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, söz konusu yangın Şemsipaşa Mahallesi Şehit Cengiz Karcıoğlu Sokakta gerçekleşti. 5 katlı binanın zemin katında bulunan depoda bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Yangın esnasında binanın birinci katında bulunan Azerbaycan asıllı hamile bir kadın camdan yardım istedi.
Mahalle sakinlerinden yardım isteyen kadın, büyük panik yaşadı. Azerbeycan uyruklu hamile kadına camdan ip sarkıtan vatandaşlar, kadının ciddi bir yara almadan yere inmesini sağladı. Ardından hastaneye sevk edilen kadının sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama söz konusu olmadı.
Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Ayrıca binada bulunan 2 kişi daha itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal