03.03.2021-15:59 (Son Güncelleme:03.03.2021-15:59)


1

Dün YouTube'da yayınlanan iki video, sosyal medyada günün en çok konuşulan olayı oldu. Videoyu yayınlayan Tuğba Karahan isimli genç kadın gün boyu konuşuldu.



2

Tuğba Karahan, ilk videosunda 7 aylık evli olduğunu ve 6,5 aylık da hamile olduğunu ifade ediyor. Ancak ortada bir problem var.



3

Tuğba'nın iddia ettiğine göre kendisi hamile kaldıktan sonra eşi onu beğenmemeye başlamış ve ayrılmak istediğini açıklamış. Bu sebepten Tuğba psikolojisinin bozulduğunu ve antidepresan kullanmaya başladığını söylüyor



4

İlaçlar sayesinde ayakta durabildiğini ve başka türlü eşinin kendisinden ayrılma kararını atlatamadığını söyleyen Tuğba, ikinci videoda eşine "sana bi hediyem var" diyor.



5



6

Tuğba, bu anları videodan kaydedip YouTube üzerinden yayınlamasının sebebini ise kocasının sürekli internette gezmesine bağlıyor.



7

Hatta kendisinin kocasına taksitle aldığı pahalı bir sweat shirt'ü de acımadan makaslıyor. "Hamile karını 7 aylıkken ortada bıraktığın için ben de sana bunları bırakıyorum" diyen Tuğba, en son eşinin iç çamaşırlarını da kesiyor.



8

Videonun sonunda ise "Senin bana yaptığın bu adamlığa göre bu boxerları giymeyi hak ettiğini düşünmüyorum" diyen Tuğba, en son bakın ne yapıyor? Eşinin çekmecesine, kendisinin hamilelik iç çamaşırlarından birini koyuyor. Videoda gördüklerimiz bu kadar, bakalım taraflar bir açıklamada bulunacak mı?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR