Haluk Levent’ten CHP açıklaması! Aday mı oluyor?

Sanatçı ve AHBAP Derneği Kurucu Başkanı Haluk Levent, CHP'nin kendisine belediye başkan adaylığı teklifinde bulunduğunu açıkladı. Levent, özellikle deprem sürecindeki yardım çalışmalarıyla biliniyor ve sosyal sorumluluk projelerine aktif olarak katılıyor. CHP'nin bu teklifi sonrasında Levent'in vereceği cevap ve gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

12.02.2024-17:28 - (Son Güncelleme: 12.02.2024-17:28) Haluk Levent’ten CHP açıklaması! Aday mı oluyor?

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den kendisine yapılan teklif üzerine resmi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Açıklamada, teklifin kendisine ulaştığını ve bu konuda düşünce sürecinde olduğunu belirtti. Ancak net bir karar vermediğini ve kamuoyuna daha sonra bilgi vereceğini ifade etti. Haluk Levent'in bu açıklaması, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den yeni bir aday arayışının devam ettiğini gösteriyor.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den kendisine yapılan teklifi doğruladı. Ancak, AHBAP Derneği Başkanı olarak siyasi bir kimliğe giremeyeceğini belirterek teklifi kabul etmediğini açıkladı. Levent ayrıca, diğer siyasi partilerden de adaylık teklifleri aldığını ve bu tekliflerden onur duyduğunu ifade etti. Haluk Levent'in siyasi bir kimliğe girmeme kararı, sanatçının bu alandaki faaliyetlerine vurgu yaparak, AHBAP Derneği çatısı altında sosyal sorumluluk projelerine devam etme niyetini gösteriyor.

Sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadede bulundu:

"CHP’den Hatay Büyükşehir başkan adaylığı için teklif gelmesi hakkında: Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe giremem. Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin. Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var..."


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal