04.10.2022-10:57 (Son Güncelleme:22.03.2023-12:11)


1

Ahbap platformunun kurucusu Haluk Levent, ilk kez bir açıklama yaptı. 17 yıl önce ağustos depreminin ardından yapılan yardımlarda büyük bir pişmanlığını dile getiren Levent şu cümleleri kurdu. "Ağustos ayı olduğu için on binlerce büyük boy yazlık çadır yaptırmıştık. Kurduğumuz çadır kentler 20 gün sonra yağmurla soğukla tuz buz olmuştu".



2

Haluk Levent ile Oğuzhan Uğur'un arasında neler oluyor?

Haluk Levent ile Oğuzhan Uğur'un arasında neler oluyor?

Depremin ilk güneleri yanyana hareket eden Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'un bir anda araları açılmıştı. Öyle ki Oğzuhan Uğur baraj tweeti yüzünden linçlenirken Haluk Levent'ten destek gelmemiş, Haluk Kızılay ilişkisi ifşa olunca da Oğuzhan'dan detsek gelmemişti. İki isim ise sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini takipten çıkmıştı. Kulislerde gezinin habere göre; Haluk Levent'in yanına deprem bölgesine giden Oğuzhan Uğur, bir süre Haluk'un gece kendisini müzikli ve alkollü eğlenceye davet etmesi ikilinin arasını bozdu. Gelen teklif sonrası sinirden deliye dönen Oğzuhan, bölgeyi terk ederek İstanbul'a dönüyor ve ikilinin iletişimi anında bitiyor.



3

Haluk Levent'ten Kızılay itirafı

Haluk Levent'ten Kızılay itirafı

FOX TV canlı yayınına katılan Haluk Levent, Kızılay'dan çadır aldıklarını doğrularken, muhaberin üzerine gitmesi sonucu Kızılay'dan gıda da aldıklarını ağzından kaçırdı. Levent'in bu itirafı sosyal medyada güdnem oldu.



4

HALUK LEVENT'TEN AHBAP DERNEĞİYLE YAPTIĞI YARDIMLAR

HALUK LEVENT'TEN AHBAP DERNEĞİYLE YAPTIĞI YARDIMLAR

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan başarılı şarkıcı haluk levent, şu ifadeleri kullandı: “müzikteki doygunluğum ve konserlerde bana eşlik eden izleyicilerin yoğunluğu, bir zaman sonra beni ‘hayattan geriye ne kaldı’ sorusuna getirdi. hangimiz çocukken dünyadaki tüm çocukları kurtarmaya çalışmadık? ben de onlardan biriydim. Ahbap, benim çocukluk hayalimdi ve bu hayali yaşamak istedim ama bu cesaret isteyen, cesur bir adımdı. en başta kendi varlığımdan yani kendi kazancımdan, kendi zamanımdan, çocuğumun zamanından, ailemin zamanından, dostlarla birlikte olmanın zamanından alıp insanlığa vermeye çalıştım ve çalışıyorum. bu, bence çağımızın en büyük cesaretlerinden biri.



5

Haluk Levent depremde kuzenini kaybetti

Haluk Levent depremde kuzenini kaybetti

Türkiye'yi yasa boğan deprem sonrası canla başla çalışan ünlü şarkıcı Haluk Levent, kuzeninin depremde hayatını kaybettiğini açıkladı.



6

AHBAP hesabı çalındı!

AHBAP hesabı çalındı!

Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP derneğinin resmi Twitter hesabı hacker tarafından ele geçirildi. Hesabı geri almak için ise 25 bin TL para istediler. Bu durumu ifşa eden Haluk Levent, "Nasıl kansız nasıl ahlak ve vicdan yoksunu insanların dönemine denk geldik. Hasta ailelere attıkları telefon numarasından biz Ahbap'lara attıkları mesajla bakın. Gerçek ihtiyaç sahibi olsa ben veririm parasını ama bunlar net çete." notuyla paylaşım yaptı.



7

450 MİLYON LİRALIK YARDIM

450 MİLYON LİRALIK YARDIM

15 yıldır kişisel destekleriyle insanların hayatlarına dokunduğunu belirten ünlü şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “ahbap’la 4’üncü yıla geldiğimiz noktada son üç yılın raporlarını çıkarttık. 4 bin 550’e yakın ailenin hayatına dokunduk. Ortalama bir ailenin altı kişi olduğunu varsayarsak 25 bin kişinin hayatını değiştirdik. bu insanlardan kimisi ölümcül bir hasta ya da sokakta kalmış kişilerdi. 1100’e yakın sokak hayvanını tedavi ettirdik, ki biz onlara sokak ahbaplarımız diyoruz. insanlarımıza 194 medikal araç aldık. Orman yangınları sonrası binlerce fidanın dikilmesine vesile olduk. bugüne kadar 450 milyon liralık bir yardım gerçekleştirdik ama bu yardımın 1 tl’si dahi üzerimizden geçmedi. ahbap platformunda paraya dokunmak yasaktır, yani biz ihtiyacı olan kişileri bulup, raporlarla birlikte bağışta bulunacak kişiye bu bilgileri sunuyoruz. bağışçı da maddi yardımı direkt ihtiyaç sahibine veriyor”



8

AHBAP derneğinin tedavisiyle ilgilendiği oyuncu Semra Dinçer, 56 yaşında hayatını kaybetti.



9

Sık sık sosyal medya hesabından yardımlar yapılması gerektiğine çağrı yapan ve kendi de derneğiyle yardımlarda bulunan Levent, sosyal medya da SMA hastası çocuklar için yardım düzenleyeceğini söyledi.



10

Ahbap derneğinin kurucusu Haluk Levent ile Acun Ilıcalı'nın ortak yönettiği yardım kampanyasında, Acun Ilıcalı tarafından yapılan yardımları Haluk Levent birer birer açıkladı.



11

Ülkede yaşanılan el felaketinden sonra Acun Ilıcalı 5 milyon tl'lik bağış yapmıştı. Yapılan yardımların nereye gittiğini kayda alarak yardımın tüm şeffaflığını gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr