Haluk Levent Müzisyenlerin Yardımına Koştu!

Haluk Levent, pandemi dolayısıyla uzun süredir iş bulamayan müzisyenlere destek için reklam çekti. Ünlü şarkıcı, reklamdan aldığı gelirle 51 müzisyenin hesabına 3’er bin TL yatırdı.

01.04.2021-13:43 - (Son Güncelleme: 01.04.2021-13:43) Haluk Levent Müzisyenlerin Yardımına Koştu!

Kovid-19 pandemisi sebebi ile dünya zorlu bir süreçten geçerken, tüm sektörlerde olduğu gibi müzik sektörü fazlasıyla etkilendi. Eğlence sektörünün temel ihtiyaç kategorisinde yer almayan bir sektör olması sebebiyle faaliyetlerin tamamen sonlandırılması, binlerce müzisyenin ekmek kapısını da kapattı.

MÜZİSYENLER İÇİN SAHNEYE ÇIKTI

Pandemi dolayısıyla müzisyenlerin yaşadığı bu zor süreçte onlara destek olmak isteyen Haluk Levent bir reklam filminde yer aldı. Oynadığı reklam filminden elde ettiği gelirin 153 bin TL'sini ayıran ünlü şarkıcı, 51 müzisyenin hesabına 3'er bin TL yatırdı. Ünlü şarkıcının bu hareketi gözleri doldurdu. Müzisyenler Levent’e teşekkürlerini eksik etmediler. 

SENDİKA DA AÇIKLAMA YAPTI

Konuya ilişkin Birlik Sendikası Müzik Emekçileri Örgütlenmesi'nden, ‘Salgın koşullarının müzik sektöründe yol açtığı yıkımın bir nebze hafifletilmesi için ihtiyaç sahibi Birlik Sendikası üyesi müzik emekçilerine yönelik, müzisyen Haluk Levent ile bir dayanışma ve yardımlaşma projesi hayata geçirilmiş; bugün itibariyle Haluk Levent'in reklam gelirinden elde ettiği kazancın büyük bir bölümü Birlik Sendikası üyesi ihtiyaç sahibi 51 müzik emekçisine 3'er bin TL şeklinde ulaştırılmıştır’ şeklinde bir açıklama geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal