Haluk Canatar Arda Güler’e övgü dolu sözler söyledi. Arda Turan ve Sergen Yalçın’dan yetenekli olduğunu söylediği Arda Güler’in Türk futbolunun en büyük yeteneği olduğunu belirtti

Fenerbahçe’nin parlayan yıldızı Arda Güler ile ilgili olarak ünlü menajer Haluk Canatar, yaptığı yorumla büyük ses getirdi. Arda Turan, Sergen Yalçın gibi isimlerden Arda Güler’in çok daha yetenekli olduğunu söyledi.

12.07.2022-10:57 - (Son Güncelleme: 12.07.2022-12:47)

Türk futbolunun kuşkusuz çok büyük beklentiler içerisinde olduğu Fenerbahçeli Arda Güler, takım fark etmeden tüm taraftarları oynadığı oyunla heyecanlandırmayı başarıyor.

Arda Güler tüm dikkatleri üzerine çekiyor

Geçtiğimiz sezonun son bölümlerinde Fenerbahçe’de forma giyme şansı yakalayan Arda Güler, oynadığı oyunla kendisine hayran bırakmayı başarmıştı. Genç yaşında şimdiden Avrupa devlerinin radarına takılmayı başaran Arda Güler’in Fenerbahçe macerasının ne kadar daha süreceği merak ediliyor.


Hull City karşısında frikik golü attı

Son olarak Fenerbahçe ile Hull City arasında oynanan hazırlık maçında da frikikten topu ağlara göndermeyi başaran genç Arda, bir kez daha kendisine hayran bırakmıştı.

Yaptığı açıklamayla büyük ses getirdi

Ünlü menajer Haluk Canatar, Hürriyet Gazetesi’ne Arda Güler ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Haluk Canatar, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Bana göre Türkiye’ye gelmiş geçmiş en büyük yetenek. Bu ülkede pek çok isim zaman içinde tartışılmıştır. Arda Turan mı, Sergen Yaçın mı? Ama Arda Güler’den sonra bu konu tartışmaya kapanmıştır. Bu çocuğun yeteneği hepsinin önüne geçiyor. Arda bir Dünya Kupası yaşasa bugün bütün dünyanın konuşacağı yegane isim olurdu. Bence İngiltere onun için şu an çok sert. Ama İspanya tam ona göre, biçilmiş kaftan. Barça veya Real’de yeteneklerini gösterebileceği ortamı rahat bulur. 2 sene sonra Arda’yı oralarda görürüz. İlerde 100 milyon pound çok rahat eder. ‘ ifadelerini kullanarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal