Halkbank ucuz fiyatlı konut satışına başladı! Ev sahibi olmak isteyenler 30 bin TL kira geliri alacak

Türkiye’nin önemli bankalarından Halkbank ucuz fiyatlı konut satışına başladı. Bununla birlikte ev sahibi olmak isteyenler 30 bin TL kira geliri alacak. Konu hakkında merak edilenleri haberimizden öğrenebilirsiniz.

30.04.2022-17:25 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-17:25) Halkbank ucuz fiyatlı konut satışına başladı! Ev sahibi olmak isteyenler 30 bin TL kira geliri alacak

Türkiye’nin köklü bankalarından birisi olan Halkbank, konut kredisi alan fakat bu krediyi ödeyemeyen kişilerin evlerine ipotek koyuyor. Bu evleri satışa çıkaran Halkbank piyasanın oldukça altında fiyatlar talep etmesiyle dikkat çekiyor. Bununla birlitke kira getirisine de sahip olan bu evleri alan kişiler yaklaşık olarak 30 bin TL’lik bir kira gelirine de sahip oluyor. Bu haberi öğrenen vatandaşlar arama motorları üzerinden konunun detaylarını öğrenmeye çalışıyor.

Halkbank ucuz fiyatlı konut satışına başladı

Halkbank ucuz konut

Halkbank’ın e-ihale yöntemiyle satışa sunduğu evleri almak isteyen kişilerin ilk olarak bir teminat bedeli yatırması gerekiyor. Sonrasında ihaleye giren kişiler almak istedikleri ev için teklif sunuyor. En yüksek teklifi veren kişi evin sahibi olurken, diğer kişiler ise teminatlarını geri alabiliyor. Piyasada 350 bin TL civarında olan bu konutlar 300 bin TL fiyat etiketiyle satışa çıkarıyor. Detayları öğrenmek isteyen vatandaşlar halkbankgayrimenkul.com.tr adresine giriş yaparak Halkbank’ın piyasanın altında fiyatlara satışa çıkardığı konutlar hakkındaki detaylara ulaşabilirler.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal