Halkbank hesabı nasıl açılır? Halkbank hesap açma ve kapatma işlemleri

Son günlerde Halkbank müşterileri banka hesap açma ve kapatmak işlemlerini merak ediyorlar. Peki Halkbank müşterileri nasıl hesap açıp kapatabilir? Detaylar haberimizde...

01.05.2022-02:22 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-02:22) Halkbank hesabı nasıl açılır? Halkbank hesap açma ve kapatma işlemleri

Halkbank hesabı nasıl açılır? Mevcut Halkbank hesabı nasıl kapatılır? Şubeye gitmeden hesap kapatılabilir mi?

Kullanmak istediğiniz herhangi bir bankanın size sunduğu özel fırsatlardan faydalanmak için hesap açabilir daha sonra isteğinize göre bu hesabı tekrar kapatabilirsiniz.

Halkbank da müşterilerine istedikleri zaman hesap açma kapatma imkanını tanımaktadır. Peki Halkbank'ta hesap açma ya da kapama nasıl yapılır, işte detaylar...

Halkbank Hesap Açma

Bankacılık işlemleri rahat ve hızlı bir şekilde yapmak isteyen 18 yaşını doldurmuş her birey Halkbank hesabı açabilmektedir. 18 yaşını doldurmayan müşteriler ise velisi aracılığıyla hesap açma işlemini gerçekleştirebilirler. Hesabını şubeden açmak isteyenler bankaya gittiklerinde görevlilere bir Halkbank hesabı açmak istediklerini söylemeleri yeterli olacaktır. Hesap kurulumunda sizden herhangi bir bilgi talep edilmez nüfus cüzdanınızın yanınızda olması yeterlidir. Hesabınız o gün içerisinde açılmış olur. Bunların haricinde eğer hali hazırda bir Halkbank müşterisi iseniz şubeye gitmeden internet şubesi ve mobil uygulama üzerinden istediğiniz türde hesabı anında açabilirsiniz.

Halkbank Hesap Kapatma

Açtığınız fakat sonradan kullanmayı istemediğiniz hesabınızı da istediğiniz zaman kapatabilirsiniz. Bu işlemi yapmanız için gerekli şartları tamamlamanız gerekmektedir. Hesabınız da otomatik ödeme talimatı olmamalı ve içerisinde para bulunan hesabınızdaki parayı çekmeli ya da başka bir hesaba aktarmanız gerekmektedir. Bu şartları yerine getiren her müşteri istediği zaman hesabını kapatabilir.

Şubeden Hesap Kapatma

Hesabınızı komple kapatmak ve bir daha kullanmak istemiyorsanız bankanızın şubelerinden birine başvuruda bulunmanız gerekecektir. Şubeye gittiğinizde orada bulunan yetkiliye hesabınızı kapatmak istediğinizi söylediğiniz anda işlemler başlatılacaktır Nüfus cüzdanınız yanınızdaysa ve tüm koşullar sağlanmışsa hesabınız aynı gün diliminde kapatılmaktadır.

Halkbank Hesap Kapama Örnek Dilekçe

                                                                                   HALKBANK A.Ş.

                                                      …………….. ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

HALKBank …………..….. şubesinden açtırmış olduğum …………………. numaralı banka hesabımın kapatılmasını talep etmekteyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Adres

                                                                                                                                                                                              …./…./20..

                                                                                                                                                                                             Ad – Soyad

                                                                                                                                                                                                       İmza

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal