Halk Ekmek Servisi Gecikti Vatandaş İBB'ye Tepki Gösterdi!

İstanbul Belediyesi’nin iştiraki Halk Ekmek A.Ş., ekmekleri saatinden geç getirmesi sebebiyle büfe önünde 100 metreden fazla kuyruk oluşturduğu görüldü. Sosyal medyaya paylaşılan o görüntülere tepki yağdı.

12.01.2022-09:23 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-09:23)

İstanbul Bağcılar’da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı Halk Ekmek A.Ş., ekmekleri getirmesi gereken zamanda getirmemesi nedeniyle büfe önünde uzun kuyruk oluştu. Bir vatandaşın çektiği görüntülerin sosyal medya da paylaşılması üzerinde İBB’ye tepkiler çığ gibi geldi. 

İstanbul Belediyesi’nin iştiraki Halk Ekmek A.Ş., ekmekleri saatinden geç getirmesi sebebiyle büfe önünde 100 metreden fazla kuyruk oluşturduğu görüldü. Sosyal medyaya yayılan görüntülere tepki yağdı.

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi'ndeki Halk Ekmek büfesinin öğlenden sonra 14.00 getirmesi gereken ekmeği saat 15.19’da getirdi. Vatandaşlar, bir saatten fazla ekmek büfesinin önünde bekledi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.  

EKMEK BÜFESİ ÖNÜNDE 100 METREDEN FAZLA KUYRUK OLUŞTU

Bir vatandaşın çektiği görüntülerde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) iştiraki Halk Ekmek A.Ş.’nin getirmesi gereken zamanda ekmekleri ulaştırmaması üzerine ekmek büfesi önünde 100 metreden fazla bir kuyruk olduğu yer alıyor. Ekmeklerin geç gelmesine sebep olarak da aracın arıza verdiği ve trafik olduğu öne sürüldüğü ifade edildi. 

O GÖRÜNTÜLERE TEPKİ YAĞDI

Bir vatandaşın sosyal medya hesabından ekmek büfesi önünde vatandaşların bekletildiği görüntüleri paylaşması üzerinden çok sayıda kullanıcı İBB iştiraki Halk Ekmek A.Ş'ye tepki gösterdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal