Halk Bankası Eğitim Kredisi Nasıl Alınır?

Halk Bankası Eğitim Kredisi kampanyası ile öğrenciler için her türlü eğitim masrafına finansman sağlayan bankalardan biri. Peki Halk Bankası eğitim kredisi nasıl alınır? Halk Bankası eğitim kredisini kimler alabilir? İşte detaylar...

05.02.2019-15:47 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-15:33) Halk Bankası Eğitim Kredisi Nasıl Alınır?

Halk Bankası Eğitim Kredisi kampanyası ile öğrenciler için her türlü eğitim masrafına finansman sağlayan bankalardan biri. Peki Halk Bankası eğitim kredisi nasıl alınır? Halk Bankası eğitim kredisini kimler alabilir? İşte detaylar...

Halk Bankası kendi müşterilerine pek çok alanda masrafları için finasman yardımı sağlıyor. Bu finasmanlar arasında öğrenciler için en önemlisi eğitim kredisi. Tüm eğitim masrafları için sağlanan kredi hakkında merak edilenleri araştırdık.

HALK BANKASI EĞİTİM KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Halkbank eğitim kredisi hakkında ayrıntılar şu şekilde:

-Halkbank öğrenci kredisi kapsamında 50.000 TL’ye kadar kredi sağlamaktadır.
-Halkbank öğrenciye kredi kampanyası kapsamında en fazla 48 ay vade yapılır.
-Halkbank öğrenci kredisi faiz oranları şu şekilde: Dosya masrafsız öğrenci kredisi için aylık %1,28, Standart öğrenci kredisi için %1,23’tür.
-Halkbank eğitim kredisi kampanyası bünyesinde kullanılan kredi tutarının %0,5’i kadar kredi tahsis ücreti alınır.
-Dosya masrafsız öğrenci kredilerinden kredi tahsis ücreti almaz.
-Banka ve Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) bünyesinde, Halkbank öğrenci kredisi aylık faiz tutarı üzerinden %5 oranında vergi vade boyunca bütün kredi taksitlerine ilave ediyor.
-Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu Vergisi (KKDF) kapsamında, Halkbank öğrenci kredisi aylık faiz tutarı üzerinden %5 oranında vergi vade boyunca bütün kredi taksitlerine ilave ediliyor.
-Halkbank öğrenci kredisinden faydalanan kişinin hayat sigortası yaptırması lazım. Hayat sigortası için senelik prim ödemesi yapılıyor. Bu prim müşteriden alınıyor.

HALK BANK EĞİTİM KREDİSİNİ KİMLER ALABİLİR?

Halkbank eğitim kredisini;

-18 yaşını doldurmuş olan,
-Belgelenebilir gelir sahibi,
-Öğrenci ya da öğrenci yakını olan kişiler kullanabilir.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal