Haliç'te korku dolu anlar! Deniz polisi imdadına yetişti, arkadaşları bu kadarı da olmaz dedirtti

İstanbul'da 16 yaşında olan bir genç, Haliç Metro Köprüsü altında fotoğraf çektiği esnada dengesini kaybederek denize düştü. İşte arkadaşlarının bu kadarı da olmaz dedirten sözleri haberin detaylarında...

17.05.2022-15:12 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-15:12)

Olay, geçtiğimiz Salı günü saat 18.30 sıralarında Beyoğlu Azapkapı Haliç kıyısında yaşandı. Gelen bilgilere göre 16 yaşında olan Bedri Y. arkadaşlarıyla beraber deniz kıyısına geldi. Bir süre geçtikten sonra gençler kendi aralarında şakalaşmaya başladı. O sırada dengesini kaybeden Bedri Y. ise suya düştü. 

Deniz polisi imdadına yetişti 

Başına ne geldiğini idrak edemeyen genç, denizde çırpınmaya başladı. Bir süre sonra Haliç'te devriye seyreden Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, genci fark ederek yanına doğru yaklaştı. Gence önce halat atan deniz polisi, tutmasını sağladıktan sonra yapmış olduğu çalışma sonunda genci sudan çıkarttı. Bota konulan genç sonra Fatih Balat tarafına götürülerek sağlık ekiplerine teslim edilmiştir. 


Arkadaşlarının olayı ciddiye almaması hayrete düşürdü 

Diğer yandan yaşananlar da gencin arkadaşlarının cep telefonu kamerasına an be an yansıdı. Kaydedilen görüntülerde genç, deniz polisi tarafından kurtarılmak istenildiği sırada arkadaşlarının ''saçın bozuldu'' diyerek bu kadarı da olmaz dedirtti. Polis ekipleri olaya yönelik çalışma başlattı.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal