Hakkari'de İdlib Şehitleri İçin Yürüdüler

Binlerce vatandaş "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganlarını attı, hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudu.

04.03.2020-15:06 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-16:19)
Binlerce vatandaş "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganlarını attı, hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudu.

Hakkari'de, Suriye’nin İdlib şehrinde rejim faktörleri tarafından hava saldırısıyla şehit düşen askerlerimiz için yürüyüş gerçekleştirdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde başlayan yürüyüşe, binlerce Hakkarili vatandaş katıldı. Ellerinde Türk bayrakları ile şehit askerlerin fotoğraflarını taşıyan vatandaşlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda", "Esad şaşırma, sabrımızı taşırma", "Ne mutlu Türk’üm diyene" sloganları attı.

İSTİKAL MARŞI OKUYUP DUA ETTİLER

Valilik önünde son bulan yürüyüşün akabinden şehit olan askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve akbinden İstiklal Marşı okundu. İl Müftüsü Faruk Gürbüz'de şehit askerler için dua etti.

"TÜRK ORDUSU KAHRAMANLIK YAPIYOR"

Yürüşe katılan Hakkarili vatandaşlara teşekkür eden Vali İdris Akbıyık, Hakkari'nin tek yürek olduğunu belirterek, "Bugün Suriye'de şehit olan askerlerimiz için selam gönderiyoruz. Biz sadece İdlib'te şehit vermiyoruz. Çanakkale'de, Malazgirt'te, 15 Temmuz'da şehit verdik. Türk ordusu, Allah'ın aslanı gibi kahramanlık yapıyor. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum." diye konuştu.

Program, şehit olan askerlerin bire birer adlarının okunmasıyla sona erdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal