Hakkâri Yüksekova’daki çocuklar, polisle karın keyfini doyasıya çıkardılar!

Kar yağışı beraberinde büyük bir mutluluğu da getirdi. Hakkârili çocuklar karın keyfini doyasıya yaşarken onlara polis ekipleri de eşlik etti. Birlikte önce kaydılar, ardından kar topu ve futbol oynadılar.

27.01.2024-15:01 - (Son Güncelleme: 27.01.2024-15:08)

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, ulaşım konusunda hayatı olumsuz yönde etkilerken, yarıyıl tatilinde olan çocuklar için ise mutluluk kaynağı oldu.

Ekipler çocukluk dönemlerine gittiler!

Yüksekova Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, karda oynayan çocuklarla bir araya gelerek karın keyfini ortaklaşa çıkardılar. Adeta çocukluk dönemlerine giden ekipler, geleneksel eğlenceden de geri durmadılar. Önce bidon ve poşetlerle kaymanın keyfini çıkardılar sonrasında ise kartopu ve futbol oynayarak çocuklara eşlik ettiler.

"Bizi ve Hakkâri halkını da mutlu ediyor"

Hakkari'deki polisler çocuklarla beraber karda oynadılar

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polis memuru Meltem Sonar, çocuklarla kar şenliği yaptıklarını ve onlarla keyifli zaman geçirmenin onlara da iyi geldiğini ifade ederek, “Çocuklarla kartopu oynadık, futbol topuyla maç yaptık, karda kaydık. Onların neşelerine ortak olduk. Zorlu kış şartlarını bu şekilde değerlendirmek bizi ve Hakkâri halkını da mutlu ediyor. Karın durduğu saatlerde güzel aktivitelerle yarıyıl tatilinde olan çocuklarla eğleniyoruz’’ şeklinde konuştu.

Çocukların yüzünde tebessüm oluştu!

Küçük hediyeler dağıtarak çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturduklarını belirten Polis memuru Ahmet Turan Şeker,“Onlarla beraber kaydık. Güzel vakit geçirdik. Küçük hediyeler dağıttık. Onların mutlu olması bizleri daha çok mutlu etti. En güzeli doyasıya kartopu, kızakla kayma ve futbol topu ile oyun oynadık’’ dedi.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal