Hakan Ural Sibel Can çiftinin kızı Melisa Ural tek omuz elbisesi ile göz doldurdu! Melisa Ural'ın güzelliği görenleri büyüledi

Hakan Ural Sibel Can çiftinin kızı olan Melisa Ural tek omuz elbisesi ile göz doldurdu. Şu sıralarda iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile aşk hayatına devam eden Melisa Ural'ın güzelliği görenleri büyüledi.

14.06.2022-16:08 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-17:39) Hakan Ural Sibel Can çiftinin kızı Melisa Ural tek omuz elbisesi ile göz doldurdu! Melisa Ural'ın güzelliği görenleri büyüledi

Bir zamanlar evli olan Hakan Ural ile Sibel Can’ın evliliğinden dünyaya gelen Melisa Ural, şu sıralarda 27 yaşında genç yetişkin bir kadın olarak hayatına devam ediyor. Hakan Ural Sibel Can çiftinin kızı olan Melisa Ural’ın giydiği tek omuz elbisesi görenlerin gözlerini doldurdu. Genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu mutlu bir aşk hayatı yaşayan Melisa Ural’ın pozları görenleri adeta büyüledi.

Hakan Ural Sibel Can çiftinin kızı Melisa Ural tek omuz elbisesi ile göz doldurdu

Hakan Ural Sibel Can çiftinin kızı olan Melisa Ural geçtiğimiz Ağustos ayında Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'ndan ayrılan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Magazin dünyasından uzakta aşk hayatına devam eden Melisa Ural, ilk aşk pozlarını geçtiğimiz haftalar içerisinde vermişti. Güzelliği ve zarafeti ile annesi Sibel Can'a benzetilen Melisa Ural'a aşk oldukça yaramış gibi görünüyor.

Melisa Ural

Geçmişe kilolu görüntüsüyle dikkat çeken Melisa Ural, şu sıralarda ise o zamanki kilolarından kurtulmuş bir şekilde hayatına devam ediyor. Katıldığı bir davette giydiği pembe renkli tek omuz elbisesi Melisa Ural’ın yeniden magazin gündeminin zirvesine çıkmasına sebep oldu.

Melisa Ural


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal