19.07.2022-10:03 (Son Güncelleme:30.12.2022-11:22)


1

Canlı yayında itiraf etti

Canlı yayında itiraf etti

Gökay Kalaycıoğlu’nun kendisine yönelttiği sorulara samimi cevaplar veren Selçuk Ural, oğlu hakkında söylediği sözlerle gündeme damga vurdu. Bir türlü kabullenemediği oğlu için söyledikleri ağızları açık bıraktı.



2

Önceden çok çapkındı

Önceden çok çapkındı

Eskiden çok çapkın olduğunu söyleyen Selçuk Ural, “Kızım için böyle bir DNA testi istemedim çünkü annesiyle evliydim. Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir.” dedi.



3

Hakan Ural'ın annesiyle tanışması

Hakan Ural'ın annesiyle tanışması

Ünlü müzisyen "Binlerce flörtüm oldu. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'çocuğum var' diyerek çıktı. Kadın, Hakan'ı doğurduktan sonra karşıma çıktı" sözleriyle anlatmaya başladı.



4

8 yaşına kadar görüşmedi

8 yaşına kadar görüşmedi

8 yaşına kadar oğluyla görüşmediğini söyleyen Selçuk Ural, “Ben elimden ne geldiyse annesini ikna etmeye çalıştım doğurmasın diye. Çünkü ben evli bir adamım. Ben bir gece tanıdığım bir insanla bunu yaşadım. Ben hata yapmış olabilirim ama hatamı sonrasında fazlasıyla telafi ettim. İş ne zaman koptu, bir internet sitesinde üvey babası için 'rahmetli babamı kaybettim, mekanı cennet olsun' deyince; ben de açtım TV8'e, 'Ural ismini kullandırmayın' dedim. Madem babasının soyadı Uzun, Uzun'u kullansın. Madem babası o, erkekse delikanlıysa Uzun'u kullansın dedim.” dedi.



5

Zamanında çok fazla hata yaptığını dile getiren ünlü müzisyen “Hakan'ın en kötü zamanlarında yanında oldum. Hakan'ı askerlik için uyarmama rağmen sahte rapor aldı, sonra da 4 ay hapis cezası çıktı. Hakan'ın hep yanında oldum, benim evimde kaldı ve ben onu hapisteyken hep ziyaret ettim. Konular kapandıktan sonra Hakan'ın annesi vefat etti.” dedi.



6

Nagihan'ın paylaşımı

Nagihan'ın paylaşımı

Bu olayların ardından daha önce kendisine karşı kullandığı sözleri dile getiren Nagihan Karadere’nin paylaşımı olay yarattı. Nagihan “Zamanında benden için evlat olsa sevilmez demiştin. Şimdi evlat olarak sevilmeyen birisin... İlahi adalet tecelli etti!” sözleriyle paylaşım yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr