23.03.2024-12:13 (Son Güncelleme:23.03.2024-12:13)


1

Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın hafta içi her gün yayınlanan programı 'Neler Oluyor Hayatta' konukları ve işlediği konuklarla zaman zaman gündeme oturuyor.



2

Programa bu defa Beyin Koçu Elif Erdenay'ın anlattıkları damga vurdu.



3

Telkin yöntemiyle 40 kilo verdiğini ve uçak korkusunu yendiğini dile getiren Elif Erdenay anlattıklarıyla Hakan Ural'ı şaşkına çevirdi.



4

Elif Erdenay; 'Uykuyla uyanıklık arasında kritik zihin diye bir yapımız var. Bilinç, bilinç altı ve kritik faktör. Uykudan hemen önce uyumaya yakın yarım saat önce onu yakalamaya çalışıyorsunuz.



5

Direnç taraflarınızın tam böyle kırılmaya başladığı zaman üç beş cümle onları yazın. Çok hızlı bir şekilde telkin yani manipülatif cümleler şeklinde.



6

Ben zayıfladım ve bitti. 60 kilo bir insanım ve hayatım boyunca kalacağım şeklinde manipülatif cümleler. Bu sayede bilinç altına bir sinyal gönderiyorsunuz ve manipüle ediyorsunuz.



7

Yazı da burada çok etkili. Bilinç altına bu indiği zaman bir bakıyorsunuz 10 gün 15 gün sonra davranışlarınız seçimleriniz değişiyor.' dedi. Hakan Ural ise duydukları karşısında şoke oldu. Bazı kişisel testleri yaptığını da söyleyen Ural her sonucun bire bir doğru çıktığını duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr