Hakan Taşıyan Böbrek Nakli İçin Ameliyata Girdi

Ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan, geçen günlerde karaciğer nakli olmuştu. Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gören ünlü şarkıcıya bugün böbrek nakli yapılacak.

09.03.2021-13:39 - (Son Güncelleme: 09.03.2021-13:39) Hakan Taşıyan Böbrek Nakli İçin Ameliyata Girdi

Yaklaşık 4 aydır Ankara Şehir Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören Hakan Taşıyan, geçtiğimiz günlerde karaciğer nakli olmuştu. Başarılı geçen operasyonun ardından Hakan Taşıyan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

47 yaşındaki Hakan Taşıyan bugün ise böbrek nakli olacak. Ünlü şarkıcıya, kız kardeşinden alınan böbrek nakledilecek.

'BÖBREK KARDEŞTİR'

Hakan Taşıyan’ın sosyal medya hesabında ise ameliyat süreci ile ilgili açıklama yapıldı. Söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verildi: ‘Sevgili gönül dostları, Böbrek nakil ameliyatı sürecimiz, bugün saat 08:00’de başlamıştır. Önce kız kardeşinin ameliyat süreci tamamlanıp, daha sonra nakil için kendisi ameliyata alınacaktır. Süreç hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Dualarınızı eksik etmeyiniz. Böbrek kardeştir’

NE OLMUŞTU? 

Ünlü sarkıcı, yaklaşık bir yıl önce hastaneye kaldırılmıştı. Gördüğü tedavinin ardından taburcu edilen şarkıcı, dört ay önce tekrar rahatsızlandı. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Taşıyan, daha sonra Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Ünlü sanatçı için acil olarak böbrek ve karaciğer nakline ihtiyaç olduğu tespit edildi.

Ünlü şarkıcıya İzmir'de beyin ölümü gerçekleşen 45 yaşındaki bir hastanın karaciğeri nakledildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal