Hakan Çalhanoğlu'nun Kulübü Milan'da Coronavirüsü Şoku!

Futbolda coronavirüsü vakaları son zamanlarda çoğalmaya başladı. Sampdoria ve Fiorentina'nın sonrasında Milan'dan da coronavirüs haberi geldi.

09.05.2020-16:57 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-16:54) Hakan Çalhanoğlu'nun Kulübü Milan'da Coronavirüsü Şoku!
Bütün dünyayı etkisi altına alan yeni tip coronavirüsü salgınının en çok etkili olduğu ülkelerden biri de İtalya oldu. Salgın nedeniyle liglerin yaklaşık 2 ay önce durdurulduğu İtalya’da, birçok oyuncuda da coronavirüse denk geldi. Son olarak Milan Başkanı Paolo Scaroni, bazı futbolcuların test sonuçlarının pozitif olduğunu açıkladı.
Futbolda coronavirüsü hadiseleri son zamanlarda çoğalmaya başladı. Sampdoria ve Fiorentina'nın sonrasından Milan'dan da coronavirüsü haberi geldi.
Milan Kulübü Başkanı Paolo Scaroni, La Gazzetta dello Sport'a verdiği demeçte, kulüpte bazı futbolcuların coronavirüsüne yakalandığını açıkladı. Milano kulübünden bu olayla alakalı resmi duyuru gelmemesi dikkat çekerken, Başkan Scaroni idman tesislerinin açık olduğu da konuşmalarına ekledi.
"Corona virüsü bulaşan oyuncularımız iyileşiyor" şeklinde konuşan Scaroni, "Maldini ve oğlu da iyi durumda. Antrenman tesislerimiz açık. Zaten sosyal mesafeyi koruyarak bir süredir idman yapıyoruz" dedi.
Coronavirüse karşın karşılaşmaların başlaması gerektiğini vurgulayan Paolo Scaroni, "Bu virüsle yaşamaya alışmak zorundayız. Enfeksiyon kalmayana kadar hareket etmemek mümkün değil" diyerek cümlelerini sonlandırdı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal