Hakan Çalhanoğlu'ndan iddialı açıklama: Dünyanın en iyi oyun kurucusu benim

Serie A lideri Inter'in orta sahası Hakan Çalhanoğlu, dünyanın en iyi oyun kurucusu olduğunu iddia etti. Çalhanoğlu "Benden sonra Rodri, Kross, Joshua Kimmich, Enzo Fernandez geliyor" dedi. İşte detaylar...

22.02.2024-19:14 - (Son Güncelleme: 22.02.2024-19:14)

Milan’dan Inter’e transfer olan ve geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde takımının final oynamasında en büyük pay sahibi olan Hakan Çalhanoğlu, İngiliz basınına çok iddialı açıklamalarda bulundu.

“Benden sonra onlar geliyor”

DAZN’a açıklamalarda bulunan milli yıldız Çalhanoğlu, dünyanın en iyi oyun kurucusu olduğunu ifade etti ve "Dünyanın en iyi oyun kurucusu benim. Benden sonra Rodri, Toni Kroos, Joshua Kimmich, Enzo Fernandez geliyor” ifadelerini kullandı.

“Benim attığım golleri kimse atamaz”

Attığı gollerin zorluğuna değinen ve idolünü açıklayan milli yıldız “Benim attığım golleri kimse atamaz. 1 metreden gol atmıyorum. Uzaktan, belki frikikten... Zor goller atıyorum. Bu oyundaki idolüm ise Pirlo. Oyun şeklini, sahadaki sakin tavrını severdim. Stres hissetmiyordu. EURO 2012'de Joe Hart'a attığı golü hatırlıyorum" şeklinde konuştu. Bu sezon Inter formasıyla toplam 30 maça çıkan Hakan Çalhanoğlu 11 gol, 3 asistlik skor katkısı verdi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal