Hakan Çalhanoğlu Premier Lig yolunda: Liverpool'dan tarihi teklif

İtalya Serie A ekiplerinden Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun İngiltere Premier Ligi macerası başlayacak gibi görünüyor. Dünya devi 29 yaşındaki orta saha için harekete geçti. İşte detaylar…

17.12.2023-11:07 - (Son Güncelleme: 17.12.2023-11:07)

İtalya’nın dev takımlarından Inter’de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, bu sezon gösterdiği performansıyla Avrupa’nın dev takımlarının gözdelerinden oldu.

Milano ekibinde sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu çok konuşulacak bir Transfer imza atmaya hazırlanıyor. Alman basınında yer alan habere göre; Liverpool, Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Hakan Çalhanoğlu Premier Lig yolunda

Akşam’da yer alan habere göre; Inter'in ve milli takımın başarılı oyuncusu Hakan Çalhanoğlu bu sezonda da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Deneyimli orta saha oyuncusunun bu performansı onu transferin gözde isimlerinden biri yaptı. Alman basını, Premier Lig'in dev ekibi Liverpool'un Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak için girişimlere başladığını ve transferde ciddi bir mesafe kat ettiğini manşetlerine taşıdı.

Hakan Çalhanoğlu

Jurgen Kloop mutlaka alınmasını istiyor

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un Hakan Çalhanoğlu'nu çok istediğini ve bu transfer için yönetime ısrarcı davrandığı haberin detaylarında yer aldı. Milli oyuncunun da Liverpool'un teklifine sıcak baktığı ve Jürgen Klopp ile çalışmak istediği kaydedildi. Ayrıca Liverpool yönetiminin bu transfer için 40 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia edildi. Transfer bu rakamla gerçekleşirse Hakan Çalhanoğlu bonservisine en çok ücret ödenen Türk oyuncu olarak tarihe geçecek.

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla tüm kulvarlarda 114 maça çıkarken 20 gol ve 23 asist ile skora etki etmeyi başardı. Milli oyuncu, bu sezon Frosinone'ye attığı golle Serie A'da en çok gol atan Türk oyuncu rekorunun da yeni sahibi olmuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal