Hakan Altun’un Doktorundan Açıklama!

'Şarkılar Bizi Söyler' programı ile ekranlara geri dönen şarkıcı Hakan Altun'un sağlık durumu hakkında hayranlarını üzecek bir haber geldi.

28.04.2021-12:13 - (Son Güncelleme: 28.04.2021-12:13) Hakan Altun’un Doktorundan Açıklama!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun'un sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Bu kez ünlü sanatçı Altun'un doktoru bir açıklama yaptı.

DOKTORUNDAN HAKAN ALTUN'A ÇALIŞMA YASAĞI

Bugün taburcu olması beklenen ünlü sanatçı Hakan Altun'un doktoru Altun'un artık programın çekimlerine katılamayacağını dile getirdi. Böylece Hakan Altun'a doktoru tarafından çalışma yasağı gelmiş oldu.

4 BÖLÜM ALTUN'SUZ ÇEKİLECEK

Ünlü sanatçı 2 ay boyunca 'Şarkılar Bizi Söyler' programında yer alamayacak. Programının kalan 4 bölümü Altun'suz çekilecek.

‘SIRTIM AĞRIYOR, DOKTORA GİTMEK İSTİYORUM’

Ekip arkadaşlarına ‘Sırtım ağrıyor, doktora gitmek istiyorum’ dediği öğrenilen 48 yaşındaki Altun, apar topar hastaneye kaldırıldı. Tedbir amaçlı yoğun bakımda tutulacak olan ünlü sanatçı, 2007'de beyin ameliyatını yapan doktoru tarafından kontrole alındı.

‘DAMAR TIKANIKLIĞI AÇILDI’

Tedbir amaçlı bir süre yoğun bakımda yatan Hakan Altun'dan güzel haber geldi. Ünlü şarkıcının doktoru Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu, ‘Ufak bir damar tıkanıklığı vardı, o açıldı. Bugün taburcu olabilir’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal