09.04.2024-13:46 (Son Güncelleme:09.04.2024-15:40)


1

1998 yılında ilk albümü olan Hakan'ı piyasaya süren ve kısa sürede büyük bir çıkış yakalayarak şöhrete kavuşan Hakan Altun, yıllar sonra yaptığı büyük bir itirafla gündeme geldi.



2

Bu albümde çıkış yakaladığı popüler parça Hani Bekleyecektin'in gerçek hikayesi ortaya çıktı.



3

Şarkının hikayesi doğrudan Altun'un eski sevgilisi olan İclal Aydın'ı ilgilendiriyor.



4

Hakan Altun ve İclal Aydın 90'lı yıllarda çok konuşulan bir ilişki yaşıyordu. Altun 1998'de askerlik vazifesi için Ankara'ya gittiğinde ikili birbirinden ayrılmıştı.



5

Posta'nın haberine göre; Hani Bekleyecektin şarkısı, direkt olarak askerdeyken kendisini terk eden İclal Aydın'a yazılmış.



6

Hakan Altun, askerdeyken sevgilisi İclal Aydın'la konuşabilmek için tam 17 gün telefon sırası beklemiş. Altun, o günleri şöyle anlatıyor:



7

"O yıllarda tabii cep telefonu yoktu. Biz de ankesörlü telefonlarla konuşuyorduk. Tam 17 gün sonra sıra bana geldiğinde ailemden sonra sevgilimin sesini duymak istedim.



8

Ben askerlik dönüşü birlikte olacağımızı hayal ederken aldığım cevap karşısında kitlendim kaldım. Kız arkadaşım bana 'Şu an müsait değilim sonra arar mısın' dedi. Ben onun için 17 gün bekledim o bana 60 saniyesini ayırmadı. Bunun üzerine oturdum bir kenara, gözyaşları içerisinde Hani bekleyecektin bir ömür boyu şarkısını yazdım."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr