16.01.2024-17:26 (Son Güncelleme:16.01.2024-17:49)


1

Gerek yaptığı paylaşımlarla gerekse çalkantılı özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren şarkıcı Hadise son pozlarıyla da gündeme oturdu.



2

Şarkıcı, son olarak çıkacak olan yeni klibinin kamera arkası görüntülerini paylaştı.



3

Pop müzik kariyerinde ve aldığı sahnelerle olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiren Hadise Açıkgöz, Mehmet Dinçerler ile olaylı boşanmasının ardından pozlarıyla ve danslarıyla adından söz ettirmeye devam ediyordu.



4

Ünlü şarkıcı, yeni yıla göğsünü yarısına kadar açarak uğurlamış sosyal medyayı sallamıştı. Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Hadise, iddialı pozlarını peş peşe paylaşmıştı. Hadise, geçtiğimiz haftalarda Kızılcık Şerbeti eleştirileriyle de gündeme oturmuştu.



5

Hadise "Kızmasınlar ama ben herkes gibi Kızılcık Şerbeti'ni izliyorum yeni sezonda süre beni rahatsız etmiyordu ama bu yeni sezonda senaryo beni bir tık rahatsız etti. Bende böyle bir şeyler bana bir tık fazla gelince, inandırıcılığı bir tık azalınca ben bir soğuyorum projeden. Ha tekrardan dönebilirim ama soğuyorum, yapacak hiçbir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.



6

Ünlü şarkıcı son paylaşımıyla da adından söz ettirmeyi başardı.



7

Hadise, son olarak çıkacak olan yeni klibinin kamera arkası görüntülerini takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcının yatakta verdiği poz olay oldu. Şarkıcı paylaşımına "Çok yakında" notunu ekledi. İşte beğeni yağmuruna tutulan o paylaşım...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr