09.09.2022-13:29 (Son Güncelleme:09.09.2022-13:29)


1

Bomba iddia

Bomba iddia

Bir süredir gündemi meşgul eden Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliğinde bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Bircan Bali her şeyi açıkladı.



2

Evliliklerindeki kriz

Evliliklerindeki kriz

Hadise ve Mehmet Dinçerler arasındaki gerginlik ve evliliklerinde kriz yaşandığı bir süredir gündemde yerini alıyor.



3

Ayrılık iddiaları güçlendi

Ayrılık iddiaları güçlendi

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in birlikte görüntülenmemesi, yüzüklerini takmamaları ve Hadise'nin İzmir konserinde ağlaması bu iddiaları güçlendirmişti.



4

Ayrılık sebebi

Ayrılık sebebi

Ancak bir süredir gündeme konu olan bu ayrılığın sebebi kafalarda soru işareti bırakmıştı. Çiftten bu konuyla ilgili hiçbir açıklama gelmemişti.



5

Hadise hamile mi?

Hadise hamile mi?

Bircan bali, Hadise ve Mehmet Dinçerler'in evliliğinde yaşanan bu süreci anlattı. Hadise'nin kesin bir bilgi ile 3,5 aylık hamile olduğunu söyledi.



6

'Çocuğu düşürdü mü?'

'Çocuğu düşürdü mü?'

Bali, Hadise'nin sahnede ağlaması hakkında yaptığı açıklamada, "Benim bildiğim bir şey var korktuğum da bir şey var. Hadise kesin bilgi hamile ve işini de hamilelikten dolayı iptal etti. Gözyaşlarının sebebi çocuğu düşürmek olabilir mi?" sözlerine yer verdi.



7

'Tedaviyle gerçekleşti'

'Tedaviyle gerçekleşti'

Bali, "Şimdi korkuyorum çocuk tedaviyle oldu hamileliği mi sonlandı yoksa hamile olduğu için mi duygusal... Tedaviyle gerçeklemiş bir gebelik var onları rahat bırakmak lazım" açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü.



8

İddialara göre baba olmak isteyen Mehmet Dinçerler'in Hadise'nin çocuğu düşürdüğü sebebiyle ayrılık kararı aldığı söyleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr