18.01.2021-17:06 (Son Güncelleme:09.10.2021-16:28)


1

REZA ZARAB SKANDALI UNUTULMADAN BAŞKA AŞKLA OBJEKTİFLERDEN

REZA ZARAB SKANDALI UNUTULMADAN BAŞKA AŞKLA OBJEKTİFLERDEN

Geçtiğimiz haftalarda Hadise’nin en yakın dostu Ebru Gündeş’in eşiyle yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmış ve adeta magazin dünyası bu skandalla çalkalanmıştı. Bu skandal ilişkinin ortaya çıkmasının ardından Ebru Gündeş, kendine bu kazığı atan dostundan öcünü almış ve Hadise O Ses Türkiye koltuğunu bırakmak zorunda Kalmıştı.



2

HADİSE MEHMET DİNÇERLER’LE OBJEKTİFLERE POZ VERDİ

HADİSE MEHMET DİNÇERLER’LE OBJEKTİFLERE POZ VERDİ

Geçtiğimiz haftalarda Hadise’nin en yakın dostu Ebru Gündeş’in eşiyle yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmış ve adeta magazin dünyası bu skandalla çalkalanmıştı.



3

Bu skandal ilişkinin ortaya çıkmasının ardından Ebru Gündeş, kendine bu kazığı atan dostundan öcünü almış ve Hadise O Ses Türkiye koltuğunu bırakmak zorunda Kalmıştı.



4

Bir sanat galerisi açılışında objektife takılan magazin gündeminin en gözde çiftlerinden Hadise'nin parmağındaki tek taş yüzük dikkat çekti.



5

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

Meşhur bir kahve markasının üst düzey yöneticisi olan Mehmet Dinçerler 1988 doğumludur. Aynı zamanda meşhur Hacı Sayid tatlı markasının ikinci kuşak varisi olan Dinçerler, Türkiye’nin önde gelen başarılı iş adamlarından biri. Gloaria Jean’s kahve markasının 2012 yılından beri sahibi olan Dinçerler şu sıralar şarkıcı Hadise ile ilişki yaşıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr