30.03.2024-13:42 (Son Güncelleme:30.03.2024-13:42)


1

Bir zamanların çok konuşulan çifti olduktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile boşanan ve o zamandan beri aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile görüntülenmiş ve hakkında çıkan iddialara oldukça sert çıkmıştı.



2

Gerek sosyal medya paylaşımları gerek dikkat çeken açıklamalarıyla adından söz ettiren Hadise bu defa makyajsız görüntülendi. Ünlü ismin makyajsız haline sosyal medyada tanınmayınca gündem oldu.



3

Ünlü şarkıcı Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçen yıl Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız evlenmişti. Ancak ikilinin evliliği sadece 5 ay sürmüştü.



4

Boşanmanın ardından adı birçok isimle aşk iddialarına karışan Hadise son olarak kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile görüntülenmişti.



5

Ünlü şarkıcı şimdi de makyajsız haliyle sosyal medyada gündeme oturdu. Etiler'de görüntülenen Hadise'nin yüzündeki değişim dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, yüzüne yaptırdığı estetikle ilgili sorulara “Konuşmayacağım” diye yanıt verdi.



6

Hadise'nin makyajsız haline sosyal medyada; 'Yüzüne ne olmuş?', 'Bu Hadise mi?', 'Tanıyamadım', 'Resmen başka biri' gibi yorumlar yapıldı.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr