Hadi Özışık ve İsmail Saymaz'ın 'Selahattin Demirtaş' Kavgası

Habertürk TV'de Veyis Ateş sunuculuğunda izleyici karşısına çıkan Türkiye'nin Nabzı programına Hadi Özışık ile Sözcü yazarı İsmail Saymaz arasında 'Selahattin Demirtaş' gerilimi yaşandı.

24.12.2020-11:49 - (Son Güncelleme: 24.12.2020-12:06)
AİHM'in Selahattin Demirtaş ile ilgili kararı iki meslektaş Hadi Özışık ile İsmail Saymaz arasında tansiyonu yükseltti. Demirtaş'ın ifadeleriyle 6-7 Ekim tarihlerinde terör sevicilerin sokağa indiğini ifade eden Özışık'a, İsmail Saymaz, yargının bağımsızlığını öne sürerek üzerine gitti.

ÖZIŞIK: ''CUMHURBAŞKANI TERÖRİST DİYOR, SEN HAYIR DİYORSUN''

İki meslektaş arasındaki gerilim aniden tırmanırken, Özışık, "Cumhurbaşkanı 'terörist' diyor, sen 'hayır' diyorsun. Yani Cumhurbaşkanı'nın 'terörist' dediğini sen savunuyorsun" sözleriyle tepki gösterdi.

Saymaz da şu ifadeleri kullandı:

"Ergenekon ve Balyoz sanıklarına da terörist denildi bu ülkede. Terörist diye bu ülkede Genelkurmay başkanı cezaevine girdi."

TCK'nın alakalı maddesini anımsatan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bu meselede eleştiri yapanların da aynı hataya düştüğünü dile getiren Özışık, Selahattin Demirtaş için söylenen terörist ifadesinin de kimseyi rahatsız etmemesi gerektiğini dile getirdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal