Pırıl Çetindoğan, geçtiğimiz günlerde Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a seyahat etti. Sabancı'nın torunu ülkenin en ünlü restoranına yemek yemeye gitti. Tayland mutfağı olarak hizmet veren restoranda Pırıl Çetindoğan kurutulmuş solucanlar işin 895 Euro (5 bin 600 TL) ödedi.
İlk olarak sosyetik güzel Eda Taşpınar, yılan, salyangoz ve karınca yiyerek gündeme gelmişti. Taşpınar'ın ardından Hacı Sabancı'nın torunu Pırıl Çetindoğan'ın da yedikleri herkesi şaşırttı.
Pırıl Çetindoğan, geçtiğimiz günlerde Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a seyahat etti. Sabancı'nın torunu ülkenin en ünlü restoranına yemek yemeye gitti.
Tayland mutfağı olarak hizmet veren restoranda Pırıl Çetindoğan, solucan sipariş etti ve ödediği fiyat dudak uçuklattı.
Sosyetik güzel Pırıl Çetindoğan kurutulmuş solucanlar işin 895 Euro (5 bin 600 TL) ödedi ve o anları Instgram hesabından paylaştı.
İşte Hacı Sabancı'nın torunu Pırıl Çetindoğan'ın Instagram hesabından paylaştığı kurutulmuş solucan atıştırması...