Güzellik Salonlarında Alınan Önlemler

Tüm dünyayı saran Coronavirüs günlük hayatımızın ve çalışma sektörünün temelden değişmesine neden oldu. Covid-19 tedbirleri kapsamında kapatılan ve 1 Haziran’da normalleş sürecine geçilmesiyle birlikte tam kapasite çalışmaya başlayan güzellik salonlarında da yeni yöntemler uygulanmaya başladı.

05.06.2020-11:20 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-11:06) Güzellik Salonlarında Alınan Önlemler

1 Haziran’da normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte güzellik salonları da hizmet vermeye başladı. Normalleşme sürecinde tüm salonlar hijyen kurallarını temelden değiştirerek Coronavirüse karşı tedbirler alınmaya devam ediyor. Güzellik Merkezleri’nde alınan önlemleri sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar…

GÜZELLİK SALONLARINDA HANGİ ÖNLEMLER ALINDI?

Tüm güzellik salonları Covid-19 pandemisine karşı aldıkları önlemler doğrultusunda müşterilerinin salona girmeden önce ateşini ölçüyor, maske ve önlükle içeriye alıyor. Tek kullanımlık maske, stril önlük, bone ve havlular kullanılıyor. Yoğunluk yaşanmaması içinse randevu sistemi oluşturularak müşterilere randevu veriliyor. Randevusu olmayan müşteriler salona alınmıyor.

Tırnak pensleri 3 farklı dezenfeksiyon uygulaması ile temizleniyor. Cilt bakım odalarındaki ozon hava sterilizasyon cihazı ile sık sık temiz hava ile temizleniyor. Koltuk düzeni sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yapıldı. Müşterilerin yan yana oturmasına müsaade edilmiyor.

Yiyecek ve içecek ikramları kaldırıldı. Her işlemin ardından buharlı hava temizleyicisi ile dezenfekte işlemi yapılıyor. Tırnak işlemi yapılan masaların sayısı azaltıldı. Müşterilere olabildiğince az sayıda kişi ile hizmet veriliyor. Salona müşteriler dışında herhangi bir misafir alınmayacak.

Güzellik salonu işletmecileri misafirlerinin gönül rahatlığı ile hizmet alabileceklerine dair açıklamalarda bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal