17.02.2024-14:46 (Son Güncelleme:17.02.2024-14:46)


1

Burak Özçivit ile nikah masasına oturan Fahriye Evcen 2019 yılında ilk bebeği Karan’ı, 2023 yılında ise ikinci bebeği Kerem’i dünyaya getirmişti. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen günler sonra minik oğlu Kerem ile setteyken çekilmiş olduğu karesini paylaştı.



2

Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ile birlikte yer aldığı reklam çekimlerine minik oğlu Kerem’i de götürdü. İki çocuk annesi olan Evcen küçük oğlu Kerem ile poz vermeyi ihmal etmedi.



3

Ailesiyle çıktığı kar tatilinde çektirdiği karelerini yayınlayan Evcen'in oğlu ile çekilmiş olduğu kar pozları çok beğenilmişti.



4

İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen 1 yaşına giren Kerem bebeğin fotoğrafını paylaşmıştı. Paylaşımlara doyamayan Evcen 1 yaşına giren oğlunun karesini "Benim küçük prensim" diyerek yayınlamıştı.



5

Ünlü oyuncu bir önceki paylaşıma "Bir sene önce bugün bir KEREM doğdu ki; çok yaman.. Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim.. İyi ki doğdun kalbim, iyi ki! Seni çok seviyorum." duygusal bir not düşmüştü.



6

Uzun zaman sonra ilk kez görüntülenen 12 aylık Kerem bebeği, birçok sosyal medya kullanıcısı "Babasının kopyası" şeklinde yorum yaptı.



7

Çift kendilerine gelen ikinci çocukları Kerem’in kime benzediği sorusunu, abisi Karan’a benzediğini söyleyerek yanıtlarken Fahriye Evcen çok uzun süre ara vermeden setlere geri döneceğini belirtmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr