Güvenlik Görevlisinin Parmağını Isırıp Kopardı: 4,5 yıl Hapsi İstendi

İstanbul Beyoğlu'nda bir kadın, gittiği gece kulübünde tartıştığı güvenlik görevlisinin parmağını ısırarak koparttı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Kazakistan uyruklu kadın, 4,5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

29.09.2021-17:29 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-19:15)

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 11 Temmuz 2020 tarihinde bir kadın gittiği gece kulübünde güvenlik görevlisiyle tartıştı. Tartışma esnasında yabancı uyruklu olan 33 yaşındaki Uluossyn Malgazhdarova, güvenlik görevlisi olan Cumhur Cengiz’in yüzük parmağını ısırarak kopardı.

MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

Olayın sonrasında gözaltına alınan Uluossyn Malgazhdarova çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Malgazhdarova hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı.

KENDİMİ KORUMAK İÇİN PARMAĞINI ISIRDIM

Hazırlanan iddianamede Uluossyn Malgazhdarova’nın ifadesinesinde Cumhur Cengiz ve başka iki güvenlik görevlisinin kendisini darp ettiğini, Cengiz’in elini ağzına soktuğunu ve yırtacak boyuta getirdiğini söyledi. Kendisini korumak için Cumhur Cengiz’in parmağını ısırdığını söyleyen Malgazhdarova, ''Alkollü olduğum için ne yaptığımı bilmeden karşılık verdim” dedi. Cumhur Cengiz ise verdiği ifadede, Uluossyn Malgazhdarova ve arkadaşlarının mekanda taşkınlık çıkardıkları için dışarı çıkarmaya çalıştıklarını, bu esnada da Malgazhdarova’nın parmağını ısırarak kopardığını ifade etti.

KASTEN YARALAMA SUÇUNDAN YARGILANIYOR

Mekanın güvenlik kameralarının da yer aldığı iddianamede, görüntülerde Cumhur Cengiz ve diğer güvenlik görevlilerin Uluossyn Malgazhdarova’yı darp ettikleri ve saçlarından sürükleyerek dışarı çıkarmaya çalıştıkları anlatıldı. Güvenlik görevlilerinin ''basit yaralama'' suçunu işledikleri belirtilen iddianamede, bu suçun ''Uzlaşma'' kapsamında kaldığı için dosyanın ayrıldığı da belirtildi. İddianamede tutuklu sanık Uluossyn Malgazhdarova’nın, ''kemik kırığına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama'' suçundan 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması ve cezalandırılması istendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal