Gürkan Uygun hayranlarını sevindirecek haber! Yeni 'Memati Baş' karakteriyle ekranlara dönüyor

Yayınlandığı döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Memati Baş karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Gürkan Uygun son olarak Teşkilat dizisinde canlandırdığı Yıldırım karakteriyle ekranlara geldi. Dizinin sezon finalinde diziye veda edeceği düşünülen Uygun'un son sahnedeki sürprizi hayranlarını sevince boğdu. İşte, Gürkan Uygun'un 'Memati Baş' geri döndü dedirten yeni karakterine dair detaylar...

28.05.2022-16:03 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-16:54) Gürkan Uygun hayranlarını sevindirecek haber! Yeni 'Memati Baş' karakteriyle ekranlara dönüyor

Gürkan Uygun hayranlarını sevindirecek haber geldi. Teşkilat dizisinde Yıldırım karakterini canlandıran Gürkan Uygun, sezon finalinde karakterinin ölmesiyle karaktere veda edecek. Ancak son sahnede yaşanan gelişme herkesi heyecanlandırdı. Diziye dahil olan Yıldırım'ın ikiz kardeşini de yine Gürkan Uygun canlandıracak. Haberi duyan hayranları "Memati Baş geri döndü" diyerek sevince boğuldu.

Her şey sezon finalinde belli olacak!

Teşkilat dizisinin sezon finalinin fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Halit Başkanın yanına çağırdığı Yıldırım karakterinin ikiz kardeşinin tüm özellikleriyle Memati Baş karakterini anımsatması seyirciyi heyecanlandırdı.

 gürkan uygun teşkilat

Kurtlar Vadisi Memati karakteri kim?

Süleyman Çakır'ın en güvendiği adamı olan Memati Baş, Çakır'ın ölmesiyle Polat'la birlikte çalışmaya başlamıştır. Polat'ın Çakır karakterinin intikamını almasıyla birlikte Memati onun sağ kolu olmuş ve Polat'a her zaman 'Usta' demiştir.

 memati baş

Memati Baş, Kurtlar Vadisi dizisinin Pusu serisinde ise dik başlı olarak yer almıştır. Kazım isimli sağ kolu ile ortalığı kasup kavuran Memati, başlarda Yalçın Bulut ile çatışmalar yaşamış ancak limanda ortak olduktan sonra dostluk kurmuş ve ona 'ortak' demeye başlamıştır.

Damla Albayrak
Dmlabyrk344@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal