Gürgentepeli Salih Kendisine Özel Olarak Konulan Durakta Aşılandı

Ordu'da koronavirüsle savaşan sağlık ekipleri, Gürgentepe Kaymakamlığı tarafından kendisine yol kenarında ‘Salih'in Yeri’ ismiyle özel bekleme yeri oluşturulan zihinsel engelli Salih Belen'in de aşılamasını yaptı.

15.09.2021-14:19 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-14:22) Gürgentepeli Salih Kendisine Özel Olarak Konulan Durakta Aşılandı

Koronavirüsle mücadele kapsamında 1 milyon dozdan fazla aşının yapıldığı mavi kategoride yer alan Ordu'da, İl Sağlık Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor.

GÜRGENTEPELİ SALİH SAĞLIK EKİPLERİ TARAFINDAN AŞILANDI

Sağlık ekipleri, kırsal yerleşim bölgelerinde aşılama yapmaya devam ediyor. Sağlık ekipleri tarafından Gürgentepe ilçesinin Gülbelen mevkisinde gün boyunca yoldan geçen araçlara el sallayan ve eski kaymakam Nursel Özdemir tarafından verilen talimatla yağışlı havalarda ıslanmaması ve soğuk havalarda korunması amacıyla özel bekleme yeri oluşturulan Salih Belen de unutulmadı.

Sağlık ekipleri, Salih'in Yeri yazan durağa giderek burada bir süre Salih ile ilgilendiler. Ekipler sonrasında, Salih’e ikinci doz Kovid-19 aşısını yaptı.

SALİH'İN ANNESİ SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Salih'in annesi Pembe Belen hizmetlerinden dolayı sağlık ekiplerine teşekkür etti. Pembe Belen,  ‘Allah onlardan razı olsun. Geldiler oğlumun ikinci doz aşısını vurdular. Biz kendisini aşıya götürmemiştik. Ekipler geldi, yardımcı oldu. Çok teşekkür ederiz.’ Şeklinde konuştu.

SAĞLIK EKİPLERİ AŞI HİZMETİNİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜYOR

Gürgentepe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Aylin Demir, kırsal mahallelerde gezerek aşı olmayanların tespitini yaparak aşılama faaliyetlerine aralıksız olarak devam ettiklerini belirtti. Aşı olmak isteyen fakat sağlık kuruluşlarına gitme imkanı bulunmayanlara Demir, ‘Böyle durumda bizzat biz kendilerinin bulunduğu yere kadar gidip aşılarını yapıyoruz. Bu gibi durumlarda vatandaşlarımızın bizlere ulaşması yeterli.’dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal